25-årig mand fik tæsk for at skylde penge – anholdt var eftersøgt

Et økonomisk mellemværende gav angiveligt anledning til, at en 25-årig mand fra Svinninge torsdag fik tæsk af tre mænd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 25-årig mand fra Svinninge i Holbæk Kommune kom torsdag eftermiddag i problemer, da han mødtes med tre mænd i Nykøbing Sjælland.

Mødet var angiveligt stablet på benene, fordi den 25-årige mand havde et økonomisk mellemværende med de tre andre mænd, og det udviklede sig formentlig til at være mere end blot uskyldig snak.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet blev blandet ind i sagen, da de torsdag eftermiddag klokken 14.45 blev kontaktet af nogle personer, der har en nær relation til den 25-årige.

- De vidste, at han var til sådan et møde med nogle andre i anledning af et økonomisk mellemværende, og det gav så anledning til bekymring, da de ikke kunne komme i kontakt med ham. Og den bekymring reagerer vi så på, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Anholdte tre mænd

Politiet brugte resten af torsdag eftermiddag på at få lokaliseret den adresse i Nykøbing Sjælland, hvor den 25-årige befandt sig.

- Vi kørte derop og traf så både den 25-årige og tre andre mænd, som vi formoder, at han har haft et møde med i forbindelse med det her økonomiske mellemværende, siger Martin Bjerregaard.

quote Han har mindre skader og i øvrigt generelle spor på kroppen efter vold. Det er friske skader som rødmen, hævelser og rifter

Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi

Klokken 18.30 torsdag valgte politiet at anholde alle tre mænd, da politiet kunne se, at den 25-årige var blevet udsat for vold.

- Han har mindre skader og i øvrigt generelle spor på kroppen efter vold. Det er friske skader som rødmen, hævelser og rifter. Når vi sammenholder det med omstændighederne i øvrigt, så tænker vi, at det nok har været lidt mere end blot en snak omkring et bord vedrørende denne her økonomiske twist, der har været, fortæller Martin Bjerregaard.

Mistænkt var eftersøgt af politiet

De tre anholdte mænd er en 19-årig mand fra Vestsjælland, en 28-årig mand fra Københavnsområdet og en 29-årig mand uden fast bopæl. Den 29-årige mand var ifølge Martin Bjerregaard i øvrigt allerede efterlyst af politiet og burde i virkeligheden sidde i fængsel for en tidligere straf.

- Så nu må vi lige se, om han bliver varetægtsfængslet i den nye sag, eller om han bliver tilbageført i arresthuset for at fortsætte sin afsoning af den anden sag, siger Martin Bjerregaard.  

Alle tre mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag klokken 11.30 ved Retten i Holbæk – Ifølge kommunikationsrådgiveren vil det formentlig blive for lukkede døre af hensyn til sagens karakter.

Den 25-årige blev efterfølgende tilset af en læge på skadestuen i Roskilde, og denne undersøgelse samt en afhøring danner grundlaget for mistanken om vold og trusler, som de tre mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør for.

Martin Bjerregaard vil ikke oplyse, hvor stort et beløb, som mellemværendet drejer sig om.  

- Det må vi lade være op til dem at forklare. Men det er i hvert fald penge, der er i spil, hvor nogen mener, at den 25-årige skylder noget. Men det er det, vi skal have belyst nu, siger han.

Martin Bjerregaard afviser, at uoverensstemmelsen har rødder i bandemiljøet.