Ung mand tæsket med sort styrthjelm - mistænkt anholdt i stjålet bil

En 24-årig mand blev onsdag anholdt i en stjålet bil. Politiet mener, han stod bag et voldsomt overfald i Næstved sidste uge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En smuttur til tankstationen udviklede sig den 15. april ret dramatisk for en 28-årig mand fra Næstved. For ved Shell-stationen på Odensevej i Næstved, hvor der også ligger en 7 Eleven-butik, blev han overfaldet af en fremmed, ung mand.

Den 24-årige mand slog den 28-årige så hårdt i hovedet med en sort styrthjelm, at han faldt om på jorden.

- Efter han faldt på jorden, blev han tildelt flere slag med styrthjelmen, fortalte Stefan Jensen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, i sidste uge til TV2 ØST.

Efter overfaldet stak gerningsmanden af, og det lykkedes ikke politiet at opspore ham - indtil nu. For onsdag klokken 17:15 kunne politiet nemlig standse en bil på parkvej i Næstved. Bilen var meldt stjålet tidligere på måneden og derfor efterlyst, hvilket vakte politiets interesse.

Shell Odensevej Næstved
Læs også
Ung mand tæsket med sort styrthjelm foran tankstation
Shell Odensevej Næstved
Læs også
Ung mand tæsket med sort styrthjelm foran tankstation

Risikerer flere års fængsel

Føreren - skulle det vise sig - var den eftersøgte 24-årige, som i sidste uge overfaldt den 28-årige mand ved Shell-stationen, mener politiet. Han blev derfor anholdt og sigtet for kvalificeret vold, oplyser poltiet.

Efter overfaldet i sidste uge havde den 28-årige mand det godt efter omstændighederne, lød meldingen fra politiet. 

- Men han har selvfølgelig nogle skrammer, fordi sådan en styrthjelm slår hårdt, og derfor bliver sagen behandlet som kvalificeret vold, siger Stefan Jensen.

Det betyder, at gerningsmanden vil blive sigtet for at overtræde straffelovens paragraf 245 og risikerer dermed op til seks års fængsel.'

Foruden kvalificeret vold bliver manden også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for kørsel i påvirket tilstand, fordi politiet fandt et gram hash på ham, da han blev visiteret.


Nyhedsoverblik