Ung mand tæsket med sort styrthjelm foran tankstation

Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden bag et groft overfald, som fandt sted i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En umiddelbar almindelig smuttur på tankstationen udviklede sig dramatisk for en 28-årig mand, der onsdag eftermiddag blev overfaldet og tæsket med en sort styrthjelm.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Han blev slået flere gange i hovedet med styrthjelmen

Stefan Jensen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Overfaldet fandt sted klokken 12.22 på Shell-tankstationen på Odensevej i Næstved, hvor der også ligger en 7 Eleven-butik.

Den 28-årige, som stod uden for butikken, blev ifølge politiet slået så hårdt med styrthjelmen, at han faldt om på jorden. Her fik han adskillige slag med styrthjelmen og flere spark mod kroppen og hovedet.

- Han blev slået flere gange i hovedet med styrthjelmen, og efter han faldt på jorden, blev han tildelt flere slag med styrthjelmen, siger Stefan Jensen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det er uklart, hvad der udløste overfaldet.

- Vi ved ikke, om der er nogen relationer mellem gerningsmand og forurettede. Det prøver vi nu at finde ud af, fordi umiddelbart virker det meget umotiveret, siger Stefan Jensen.

Risikerer op til seks års fængsel

Politiet arbejder ifølge vagtchefen intenst på sagen.

- Lige nu er en af vores patruljer ude for at afsøge gerningsmanden, så de arbejder intenst, siger Stefan Jensen.

Signalement af gerningsmanden

Den 28-årige har det efter omstændighederne godt, oplyser politiet.

- Han har det fint. Men han har selvfølgelig nogle skrammer, fordi sådan en styrthjelm slår hårdt, og derfor bliver sagen behandlet som kvalificeret vold, siger Stefan Jensen.

Det betyder, at gerningsmanden vil blive sigtet for at overtræde straffelovens paragraf 245 og risikerer dermed op til seks års fængsel.

Politiet har fine overvågningsbilleder af gerningsmanden fra tankstationen, så der er ifølge vagtchefen noget at gå efter. Politiet vil dog gerne i kontakt med eventuelle vidner, som kan bidrage med oplysninger i sagen.

- Vi håber, at han bliver fanget inden for kort tid, siger Stefan Jensen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.