¨

Rockerklubhus i Næstved åbner igen: Politiet ophæver lukning

Den 3. november lukkede Sydsjællands og Lolland-Falster Politi 11 rockerborge på Sjælland og Lolland-Falster. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Efter mere end en måneds lukning har politiet nu genåbnet rockergruppen Bandidos' klubhus i Næstved.

Det har stået lukket i over en måned, men nu annullerer Sydsjællands og Lolland-Falster Politi lukningen af Bandidos klubhuset i Næstved.

- Vi skal selvfølgelig hele tiden vurdere, hvor længe det forhold (lukningen, red.) gør sig gældende, og vi har nu vurderet, der ikke længere var belæg for det, siger politiinspektør Kim Kliver.

Borgerne i Næstved kan dog trygt stole på, at politiet stadig vil holde øje med rocker-konflikten i Næstved.

- Man kan være meget forvisset om, at dét, at vi åbner klubhuset, betyder ikke, at vi ikke holder øje med, hvad der foregår i det miljø. Det betyder heller ikke, at vi ikke er meget opmærksomme på den underliggende konflikt, som vi nu har set af flere omgange, siger Kim Kliver.

Blev lukket under stor aktion

Bandidos-rockerborgen i Næstved blev lukket tilbage i starten af november sammen med 11 andre rocker-klubhuse på Sjælland og Lolland-Falster.

Læs også Politiet om lukning af klubhuse: Vi forsøger at dæmpe konflikten

Det skete på grund af konflikt mellem rockerbanderne Satudarah og Bandidos, der har resulteret i flere voldelige episoder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App