Politiopbud i Næstved: Anholdt psykisk syg mand tvangsindlægges

Fredag blev en mand i Næstved anholdt for at udvise mistænkelig adfærd. Nu er han tvangsindlagt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag blev en psykisk syg mand i Næstved anholdt for at udvise mistænkelig adfærd. 

Han bevægede sig rundt inde på Næstved Sygehus, sagde upassende ting til personalet og rendte rundt med et koben i en plastikpose, som man i første omgang troede var et gevær. 

quote Der er tale om en psykisk syg mand, som efterfølgende er blevet tvangsindlagt

Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet blev tilkaldt og mødte kampklare op ved Næstved Sygehus og den kommunale administrationsbygning i Rådmandshaven. 

- Der er tale om en psykisk syg mand, som efterfølgende er blevet tvangsindlagt, siger Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST. 

Troede, han gik rundt med et gevær

Før manden blev anholdt, troede øjenvidner, at han rendte rundt med et gevær i en plastikpose, som sidenhen har vist sig at være et koben. 

quote Han udviste mistænkelig adfærd overfor personalet på sygehuset, som man kunne tolke som, at han ville gøre nogen noget ondt

Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Han udviste mistænkelig adfærd overfor personalet på sygehuset, der kunne tolkes som, at han ville gøre nogen noget ondt, siger vagtchefen. 

- Han blev derefter anholdt uden dramatik, fortsætter han. 

Hvad han helt præcist har sagt, som udløste et opkald til politiet, kan Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi endnu ikke oplyse.