Efter stort politiopbud ved Næstved Sygehus: En mand er nu anholdt ved Netto

Næstved Sygehus og jobcenteret i Rådmandsgade blev til eftermiddag bevogtet af politi i skudsikre veste. Nu er en mand anholdt ved Netto.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag middag var politiet mødt kampklare op ved Næstved Sygehus og den kommunale administrationsbygning i Rådmandshaven.

En mand havde udvist en mistænkelig adfærd, men han er nu anholdt. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Politiet jagter en bestemt person

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan bekræfte, at politiet var på jagt efter en bestemt person.

- Vi havde en hændelse med en person, der har vist en mistænkelig adfærd ved sygehuset. I den forbindelse ledte vi efter ham, siger vagtchef Mikkel Kærsgaard til TV ØST.

Vagtchefen fortæller, at det ikke er forbundet med fare at bevæge sig rundt på sygehuset, men at man skal agere med almindelig sund fornuft.

En kilde på rådhuset fortæller, at politiet har bevogtet jobcentret i en times tid fredag formiddag og haft både våben og hundepatruljer med.

Kort før kl. 12 forsvandt politipatruljerne dog igen.

Manden er nu anholdt

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har oplyst til TV ØST, at de netop har anholdt ham ved Netto i Ringstedgade.

- Der antræffer patruljen ham og anholder ham udramatisk. Lige nu er han på politigården, og så udreder vi sagens forløb, siger vagtchef Mikkel Kærsgaard.

- Jeg kan ikke komme ind på det nu på grund af efterforskningshensyn, siger vagtchefen og oplyser, at politiet igen så småt er på vej væk fra området.

TV ØST følger sagen løbende.