¨

Knivstikkeri i Næstved - gerningsmand på fri fod

- Vi er i gang med at søge efter spor. Vi ved hvem gerningsmanden er, men han er ikke anholdt, siger vagtchef Henrik Karlsen ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi Foto: Frederik Racher - Lind Foto

Fredag eftermiddag er en mand blevet stukket ned på Birkehegnet i Næstved. Et stort område var tidligere spærret af, hvor politiet søgte efter spor med hunde.

Et knivstikkeri har fredag eftermiddag fundet sted på en adresse ved Birkehegnet i det sydlige Næstved.

Vagtchef Henrik Karlsen ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse om knivstikkeri klokken 15.50.

Leder med hunde

Politiet har spærret et større område omkring flere boligblokke ved Birkehegnet i Næstved af. Mindst fire patruljer foruden hundepatruljer er på stedet.

- Vi er i gang med at søge efter spor. Vi ved, hvem gerningsmanden er, men han er ikke anholdt, siger Henrik Karlsen, der ikke har flere oplysninger om, hvem det er man leder efter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet har spærret et større område omkring flere boligblokke ved Birkehegnet i Næstved af. Mindst fire patruljer foruden hundepatruljer er på stedet. Foto: Frederik Racher - Lind Foto

Personen, der er stukket ned, er ligeledes en mand. Han er kørt til Slagelse Sygehus.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om hans tilstand.

Opdatering

  • 14. feb 2020 kl. 18:35 Politiet har ophævet afspærringen. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App