¨

Mand truet med kniv og forsøgt røvet efter taskesalg

En mand blev tildelt slag i ansigtet og truet med kniv, da han mødtes med to andre mænd for at sælge en taske. Foto: Jesper Truelsen - TV2 ØST

Politiet efterlyser to mænd og borgernes hjælp efter et overfald i Nykøbing Falster torsdag aften.

I forbindelse med et salg af en taske blev en mand torsdag aften tildelt flere slag i ansigtet og truet med kniv af to andre mænd i Nykøbing Falster.

Overfaldet skete omkring klokken 20.00 i Nygade, hvor mændene mødtes for at ordne købet af tasken, der var blevet sat til salg på et socialt medie.

- Da manden skal forevise tasken for de to andre mænd, bliver han tildelt slag i ansigtet. Den ene mand tager også en kniv frem og truer forudrettet med at udlevere alt, han har, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Ole Hald.

Forsøgte at komme ind i lejlighed

Den forudrettede mand løb fra stedet og hen til sin lejlighed med de to andre mænd i hælene. Her mislykkedes mændene i at komme ind i lejligheden og løb derfra i ukendt retning, ifølge politiets oplysninger tomhændet. 

Politiet efterlyser de to mænd og har et identisk signalement af dem:

  • 20-25 år
  • 180-190 cm høje
  • Almindelig af kropsbygning
  • Dansktalene
  • Begge havde sort tøj på og var maskeret, den ene havde en kniv på sig 

- Hvis nogle har været på gaden på det her tidspunkt, hører vi rigig gerne fra dem, så vi kan komme det her nærmere, siger Ole Hald.  

Politiet kan kontaktes på telefonnumer 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App