¨

I Næstved elsker de kakerlakker, slanger og edderkopper

00:29

En af de 60 udstillere på messen var 12-årige Adrian Rewitz fra Rønnede. Se flere billeder længere nede. Video: Katja Højbjerg - TV2 ØST

Sydsjællands Reptilmesse besøgte for sjette gang Næstved. 2500 gæster kiggede på alverdens kryb.

Har man fobi for kryb eller slanger, så skulle man holde sig langt væk fra Herlufsholm Hallen søndag.

Alligevel strømmede folk til Sydsjællands Reptilmesse, hvor 60 udstiller viste flere hundrede forskellige dyrearter frem for publikum.

Messen blev holdt i Herlufsholm Hallen, hvor blandt andet slanger, gekkoer, vandrende pinde, kakerlakker, edderkopper, bænkebidere og skildpadder i dag blev udstillet. I år var der hele 430 meter borde, udstillerne kunne boltre sig på.

Jeg kan godt lide alle de dyr, der suser rundt

Klara Larsen, 8 år, Næstved

En af udstillerne var 12-årige Adrian Rewitz fra Rønnede. Han havde taget sin 8-årige kvælerslange med på messen.

- Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle krybdyr her. En af mine favoritter er slanger, fortalte han med slangen om halsen.

Artiklen fortæstter under billedet.

8-årige Klara Larsen (T.V.) fra Næstved besøgte messen med sin mor.

En anden dyreelsker, der var modig nok til at møde op i Herlufsholm Hallen, var 8-årige Klara Larsen fra Næstved. Hun gæstede messen med sin mor.

- Jeg kan godt lide alle de dyr, der suser rundt. Det er bare sådan helt vildt sejt. Hvis man lytter til dyrelydene herinde, så er det bare helt vidunderligt, siger hun.

Arrangør vil rykke ved folks fordomme

Reptilmessen bliver holdt flere forskellige steder i Danmark. Den blev holdt for første gang i Næstved i januar 2016, hvor Tim Majker, der selv bor i byen, havde booket sig ind et sted med plads til 125 meter borde og nogle hundrede besøgende.

Men virkeligheden blev en anden, for ni måneder før tid var alle borde udsolgt, og på dagen mødte op mod 2.000 mennesker op.

Siden har Tim Majker rykket messen til Herlufsholm Hallen. For ham handler messen også om at rykke ved folks fordomme.

- Jeg vil rigtig gerne give folk den her aha-oplevelse, så når de sidder i aften og siger, hvad de har fået ud af dagen, så har de været ude at se noget, de ikke havde forventet og er blevet klogere på en hobby, der i manges øjne desværre er lidt misforstået og lidt ulækker, siger han.

  Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

  Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

  Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

  Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

  Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App