¨

Borger fik grim overraskelse – kvælerslange gemte sig i kælderen

Sådan så slangen ud, da politiet natten til fredag ankom til kælderen på Jyllandsvej i Næstved. Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. Bringes med tilladelse.

Politiet blev natten til fredag tilkaldt, da en borger fandt en fuldvoksen kvælerslange på gulvet i kælderen.

En gylden kvælerslange med sort mønster på omkring en meters længde gav natten til torsdag en borger i Næstved en grim overraskelse.

Borgeren, der bor i en ejendom på Jyllandsvej, opdagede nemlig slangen under et besøg i kælderen og ringede straks efter politiet.

- Der er tale om en kongepyton, der lå og hyggede sig på det varme gulv i kælderen, fortæller politiets vagtchef Kent Edvardsen til TV2 ØST.

Fandt ikke slangens ejer

Slangen regnes blandt de fredeligste kvælerslanger, og er populær blandt krybdyrsentusiaster i Danmark. Det er dog ikke meningen at slangen skal bevæge sig frit omkring.

- Vi tog kontakt til en række borgere i ejendommen, men vi fandt ikke slangens ejer. Derfor har vi bragt den til et internat, fortæller vagtchefen.

Han oplyser, at slangen tilsyneladende er ved godt helbred, men håber fortsat, at de kan finde frem til slangens rette ejer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App