¨

Fik kys af ukendt kvinde til 90'er fest - nu bliver hun efterlyst på Facebook

Da en kvinde pludselig ville kysse til 90'er festen i Næstved i lørdags, blev Anders Nagel så befippet, at han helt glemte at bede om hendes nummer. Nu efterlyser vennen den ukendte kvinde. Foto: Privatfoto

Han kunne have scoret, men da en ukendt kvinde ville kysse, glemte han at bede om hendes telefonnummer. Nu efterlyser kammerat sin vens Næstved-flirt

Der var gang i Vi Elsker 90'erne-festen i Næstved lørdag aften, og Anders Nagel var dybt optaget af musikken.

Så optaget, at han slet ikke opdagede, at en mørkhåret kvinde forsøgte at flirte med ham.

- Det er typisk Anders, når han er fokuseret, så er han det 100 procent. Så han har sikkert tænkt: "Gå væk, jeg hører musik".

Det fortæller Dennis Skoglund, der er Anders Nagels kammerat.

Da de to venner i går, søndag, talte om festen i Næstved, fortalte Anders Nagel om en kvinde, han mødte under en koncert i VIP-området, og som hele tiden kom hen til ham. Først troede han, at hun ville snyde sig foran, men da han rykkede sig, stillede hun sig ved siden af ham.

Og først der går det op for Anders, at han skulle have bedt om hendes mobilnummer

Dennis Skoglund

- Jeg går ikke, før du har kysset mig

Da koncerten sluttede, sagde hun til Anders: "Jeg går ikke, før du har kysset mig”, og Anders kysser hende længe, men er samtidig så chokeret over situationen, at han ikke får bedt om navn og nummer.  

- Jeg siger med det samme: "Anders, du kunne have scoret". Og først der går det op for Anders, at han skulle have bedt om hendes mobilnummer, fortæller Dennis Skoglund, der så fik en ide:

- Vi laver da bare et opslag på Facebook og efterlyser hende, sagde jeg til Anders.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Som sagt, så gjort.

I opslaget beskriver Dennis Skoglund mødet mellem Anders og kvinden og slutter af med ordene: "Må gerne deles. Længe leve kærligheden."

Den opfordring har mange brugere taget til sig. Opslaget er blevet delt i diverse bygrupper for Næstved og Vordingborg, og det er i skrivende stund blevet delt næsten 300 gange.

- Anders er single, så det kunne være så fint at finde hende, siger Dennis Skoglund, der har kendt Anders i halvandet år. De lærte hinanden at kende, da Dennis Skoglund lavede en radioudsendelse om 90'erne. Anders var med til at hjælpe med at lave programmet, fordi de manglede en chauffør.

Det er overvældende, at der er så mange, der vil hjælpe med at finde hende

Anders Nagel

Et sødt smil

- Nu håber vi så, at hende den lille mørkhårede melder sig, siger Dennis Skoglund, der allerede har fået tilsendt flere billeder, som de to kammerater nu skal kigge på for at se, om deres efterlysning er lykkedes. 

Anders Nagel selv beskriver, at kvinden havde brunt, halvlangt hår og et sødt smil, og at han slet ikke opdagede, at hun var interesseret. 

- Jeg er totalt rusten. Jeg har ikke været på datingmarkedet længe, fordi jeg har været optaget af mit arbejde og af min søn, siger han. 

- Vi var enige om at efterlyse hende, og vi er stadig gode venner. Det er overvældende, at der er så mange, der vil hjælpe med at finde hende. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App