¨

BonBon-Land har haft 35.000 færre besøgende

BonBon-Land har i år haft færre besøgende end sidste år. Foto: TV ØST

BonBon-Land har haft en nedgang på næsten 10 procent i forhold til sidste år. En af årsagerne er vejret, mener direktøren.

I år har BonBon-Land haft godt 350.000 besøgende. Det er 35.000 færre end sidste år. Og ifølge Bonbon-Lands nye direktør har vejret haft en stor betydning.

- Nu har det regnet lidt ekstra her i området, og det, tror vi, er forklaringen, siger direktør Mattis Willms.

BonBon-Land har 40 forskellige forlystelser, men der er ikke kommet nogle nye til i år. Det mener direktøren dog ikke er grunden til faldet i besøgstallet.

- Vi havde heller ikke nogle nye forlystelser sidste år, så det er ikke den direkte årsag - men vi ser, at de gange, vi har nye forlystelser, så kommer der automatisk nogle ekstra gæster, siger Mattis Willms.

Ingen bekymring

I går fortalte Knuthenborg Safaripark til TV ØST, at de har haft det bedste besøgstal i otte år. Og den nærmeste større konkurrent, Sommerland Sjælland, kunne for en måned siden også melde om rekord stort besøgstal.

Alligevel mener direktøren i BonBon-Land, at nedgangen her alene skal findes i sommervejret. Og der er ingen grund til bekymring.

- Så længe vi kan give vejret skylden, så ser vi bare fremad - men det er klart, at hvis det bliver rigtig godt vejr næste år, og der ikke kommer mange gæster, så ville vi blive bekymrede, siger Mattis Willms.

BonBon-Land forventer, at have en ny forlystelse klar inden for de næste par år, men direktøren vil ikke løfte sløret for, hvilken forlystelse, der er tale om.

BonBon-Land har åbent i efterårsferien og lørdag d. 29. oktober, inden de lukker ned for vinteren.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App