Knuthenborg Safaripark oplever stor succes

Turisterne strømmer til Lolland og Falster. Det er noget, der kan mærkes i Knuthenborg Safaripark, der har haft det højeste besøgstal i otte år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Turisterne strømmer til Lolland og Falster. De har nemlig haft en fremgang på 7,4 procent antal besøgende i år, oplyser Buiness Lolland-Falster.

Det er noget, der kan mærkes i Knuthenborg Safaripark, der har oplevet det højeste besøgstal i otte år.

- Vi kommer til at nå cirka 250.000 gæster, og det er cirka 15.000 mere, end vi havde sidste år - så det er noget, vi er meget tilfredse med, siger Christoffer Knuth, direktør for Knuthenborg Safaripark.

Flere turister har stor betydning

For Knuthenborg Safaripark er turismen cirka halvdelen af omsætningen.

- Der er mange flere mennesker i sommerhusene, og det får vi flere besøgende af. Vi kan specielt se det i højsæsonen, for de dage, hvor vi normalt har 5000 gæster, har vi her 6000 på en dag, siger Christoffer Knuth.

Ifølge direktøren er der tre ting, der har været afgørende for det højeste besøgstal i otte år.

- Dels har vi været heldige, at der har været mange mennesker i sommerhusene på Lolland og Falster, dels har vi haft en god nyhed, og dels har vi haft godt vejr, synes vi, siger Christoffer Knuth.

Mange ideer for fremtiden 

Ifølge direktøren kommer der en stor nyhed i 2017 og i 2018, men han vil ikke løfte sløret for, hvad det er.

- Den ene er med dyr, og den anden er med forlystelse - mere kan jeg ikke sige, fortæller Christoffer Knuth, der er 13. generation i Knuth-familien, der står i spidsen for den populære park.

Direktørens mål er, at parken om syv år vil have 350.000 besøgende.