Arena Næstved storsatser: EVITA skal sætte os på landkortet

Arena Næstved vil markere sig på det kulturelle landkort med en kæmpe teaterkoncert. Stjerner som Annette Heick og Ghita Nørby er med i projektet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Arena Næstved rækker ud efter stjernerne med ny storsatsning. Helt konkret er det stjerner som Annette Heick og Ghita Nørby med mange flere, arenaen henter til Sydsjælland.

For sammen med et stort hold på 120 skuespillere og en stor investering fra Møns Bank, vil Arena Næstved nu forsøge at markere sig på den kulturelle scene i Danmark.

quote Vi trænger til en begivenhed, som kan løfte Arena Næstved

Carsten Haurum, Bstyrelsesformand i Arena Næstved

Kulturbegivenheden, der skal fjerne tæppet mellem Hovedstaden og resten af Sjælland, er en teaterkoncert. Forestillingen bliver den kendte musicalskaber, Andrew Lloyd Webbers, EVITA.

- Jeg er meget stolt over, at det har kunne lade sig gøre at sætte denne kæmpe store teaterkoncert op, og jeg er så glad for, at Arenaen har taget imod med åbne arme, udtaler Ulla Faber, der er koncertarrangør og står bag opsætningen, i en pressemeddelelse.

Tiltrængt løft til arenaen

Instruktøren bag den store opsætning bliver Kristian Boland, der med 33 års erfaring som skuespiller og musicalsanger må siges at være et sikkert valg. 

- Vi skal høre og opleve alle de smukke sange og se kunstnerne folde sig ud i historien fra EVITA.  Det bliver nærmest tredimensionelt;  sangene, musikken, lyden, lyset og ikke mindst vil flere storskærme lede os gennem den fantastiske og legendariske historie. Vi vil kunne opleve det ægte udtryk, fortalt i gribende form, siger han.

quote Det bliver nærmest tredimensionelt;  sangene, musikken, lyden, lyset og ikke mindst vil flere storskærme lede os gennem den fantastiske og legendariske historie

Kristian Boland, instruktør

Det glæder bestyrelsesformanden i Arena Næstved, Carsten Haurum, at der nu kommer skub i arrangementerne. Efter en tid med turbulens omkring arenaens eksistensgrundlag er det nu tiltrængt at kunne vise, hvorfor den er berrettiget. 

- Vi trænger til en begivenhed, som kan løfte Arena Næstved, og her er den. Ikke mindst fordi det er lykkedes, at skabe et bredt fundament under arragementet, siger bestyrelsesformanden i en pressemeddelse.

Teaterkoncerten får premiere den 24. maj.