Carsten Haurum bliver ny bestyrelsesformand i Arena Næstved

Tirsdag aften blev det besluttet i Næstved Byråd, at Carsten Haurum bliver ny bestyrelsesformand i Arena Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På byrådsmødet tirsdag aften besluttede politikerne i byrådet i Næstved at udpege Carsten Haurum som ny bestyrelsesformand for Arena Næstved. 

Det blev afgjort, efter konsulentfirmaet Frejo & Steen tidligere i december anbefalede at udskifte bestyrelsen, blandt andet på baggrund af en manglende forretningsplan og et for stort fokus på at tiltrække store events. På baggrund af rapporten gav kommunens økonomiudvalg dermed bestyrelsen et ultimatum. 

Gå af, og vi sikrer økonomien i Arenaen – ellers må I klare jer uden kommunale tilskud.

Endnu et samarbejde med Næstved

Carsten Haurum er 60 år, medejer og partner i rådgivningsvirksomheden Nextstep by Bindslev. Og så har han i 14 år været administrerende direktør for Kulturforvaltningen i Københavns Kommune og medlem af en række centrale bestyrelser, netværk, råd og udvalg.

quote Nu glæder jeg mig til endnu et samarbejde med Næstved Kommune

Carsten Haurum, ny bestyrelsesformand i Arena Næstved

-Jeg var meget glad for samarbejdet med Næstved Kommune, da vi sammen byggede kulturcenteret ved årtusindskiftet, og jeg har selv spillet håndbold i den ældste af Næstved-hallerne, da jeg var aktiv ungdomsspiller, udtaler Carsten Haurum i en pressemeddelelse og fortsætter: 

- Nu glæder jeg mig til endnu et samarbejde med Næstved Kommune, hvor jeg vil bidrage til den videre udvikling af Arenaen, og jeg glæder mig over, at byrådet bakker op om denne centrale institution i Næstved, udtaler Carsten Haurum.

Den nye bestyrelse forventes på plads omkring 1. februar 2017.