Parken opgiver salg af Lalandia

Lalandia er alligevel ikke til salg, oplyser Parken Sport & Entertainment A/S.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I januar 2022 meldte Parken Sport & Entertainment A/S ud, at man ville sælge Lalandia i Rødby og Billund samt nationalarenaen Parken i København.

Men det er ikke længere aktuelt, oplyser Parken Sport & Entertainment A/S i en meddelelse underskrevet af Allan Linneberg-Agerholm, der er formand for selskabets bestyrelse.

Efter en periode, hvor selskabets rådgivere har undersøgt mulighederne for et salg, har selskabets bestyrelse nemlig skrinlagt planen. 

- På baggrund af den gennemførte afsøgning af salgsmulighederne vurderer bestyrelsen, at det ikke under de gældende vilkår på de finansielle markeder er økonomisk attraktivt at gennemføre et salg af Lalandia, oplyser selskabet. 

Læs også
Selskab vil sælge Lalandia
Læs også
Selskab vil sælge Lalandia

Parken Sport & Entertainment A/S skriver også, at man ønsker at fortsætte driften og videreudviklingen af Lalandia selv samt selv stå for etableringen af et badehotel i Søndervig og et nyt feriecenter i Motala i Sverige.

Parken er fortsat til salg

De forskellige aktiviteter, heriblandt Lalandia og Parken, lå tidligere som én samlet forretning i Parken Sport & Entertainment, men i januar 2022 var ønsket at dele forretningerne op i forskellige selskaber.

Dengang skrev selskabet i en fondsbørsmeddelelse, at det i forbindelse med opdelingen gav mening at sælge Lalandia fra. 

Det ville ifølge bestyrelsen styrke økonomien til at kunne udvikle selskabets forskellige aktiviteter. 

- Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia, udtalte bestyrelsesformand, Allan Linneberg-Agerholm, dengang i en pressemeddelelse.

Læs også
Lalandia har travlt og søger over 100 nye medarbejdere
Læs også
Lalandia har travlt og søger over 100 nye medarbejdere

Salget ville ifølge selskabet indebære, at Parken Sport & Entertainment lejede de eventuelt frasolgte ejendomme og drev dem kommercielt. Men nu er salget af Lalandia altså helt taget af bordet. 

Det fremgår dog af selskabsmeddelelsen, at selskabet fortsat undersøger mulighederne for et helt eller delvist frasalg af Parken stadion og de fire kontortårne ved Parken. Nyhedsoverblik