Kom og tøm lageret - bowlingcenter uddelte 250 liter gratis øl

Bowlingcenteret i Nakskov må først åbne den 8. august, så i stedet for at hælde øllet i kloakken, skabte de i dag en fest.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ejeren af et bowlingcenter i Nakskov har i dag sat byen på den anden ende.

Der var nemlig gratis øl og sodavand på menuen hos Bowl og Thaifood. Og det udløste meterlange køer med god afstand mellem hver person. 

quote I stedet for at stå og hælde det i kloakken, kan vi ligeså godt lave en fest ud af det

Brian Hansen, ejer af Bowl og Thaifood

Det hele skyldes, at ejeren af bowlingcentret, Brian Hansen, var kommet i lidt af en knibe:  

- Vi uddeler gratis drikkevarer, for vi må ikke åbne før den 8. august, og det vil sige, at vi har et helt lager, som vi ikke får brugt. I stedet for at stå og hælde det i kloakken, kan vi ligeså godt lave en fest ud af det. Det er jo helligdag, folk har fri, og solen skinner, så hvorfor ikke?

Artiklen fortsætter efter billedet.

 
  Foto: Signe Kaalund - TV2 ØST

Og den fest var nakskovvitterne helt med på.

Bournonvilles Wild West i Dalby
Læs også
Hjælpepakker er ‘mavepinepakker’ - værtshusejer venter på hjælp på anden måned 
Bournonvilles Wild West i Dalby
Læs også
Hjælpepakker er ‘mavepinepakker’ - værtshusejer venter på hjælp på anden måned 

- Vi får alligevel ikke noget ud af at sælge det, så for mig giver det mening at give det væk. Så gør vi folk glade, og det har man lidt brug for i den her tid, at der også er lidt fest og farver, siger Brian Hansen.

Artiklen fortsætter efter billedet.

 
  Foto: Signe Kaalund - TV2 ØST

quote Vi har købt ind for lang tid siden til en forårssæson, hvor vi troede, vi skulle have travlt, og så lukkede det hele lige pludselig ned

Brian Hansen, ejer af Bowl og Thaifood

Troede det skulle være en travl forårssæson

Bowl og Thaifood har omkring 250 liter øl og 500 liter sodavand tilovers.

- Vi har købt ind for lang tid siden til en forårssæson, hvor vi troede, vi skulle have travlt, og så lukkede det hele lige pludselig ned. Det hele har jo en vis holdbarhed. Da vi først må åbne om tre måneder, giver det ikke mening, så kunne vi ligeså godt gøre noget ved det nu, siger Brian Hansen.

Artiklen fortsætter efter billedet. 

 
  Foto: Signe Kaalund - TV2 ØST

Det var et populært tiltag, og de kolde fadøl fik hurtigt ben at gå på. Så hellig er man vel heller ikke, selvom det er helligdag.

- Det går nok stærkt. Hvis alle kommer med store dunke, så tager det vel ikke mere end en time eller halvanden.

Skål.


Nyhedsoverblik