Knivstikkeri på Døllefjelde-Musse Marked: Politiet efterlyser vidner til drabsforsøg

En 32-årig mand er fredag aften blevet stukket med kniv på Døllefjelde-Musse Marked. Politiet efterlyser nu vidner til drabsforsøg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Døllefjelde-Musse Marked har fredag aften været ramt af et knivstikkeri.

Fredag aften lige efter klokken 18.00 kom to yngre mænd i klammeri på parkeringsarealet ved Døllefjelde-Musse Markedet på Sakskøbingvej i Nysted. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse lørdag formiddag.

Den ene mand trak en kniv, som han stak den anden med. Herefter flygtede gerningsmanden fra stedet.

Manden, der blev stukket med kniven, kom alvorligt til skade og blev fløjet til rigshospitalet for behandling. Hans tilstand vurderes som kritisk.

Læs også
Person stukket med kniv på Døllefjelde-Musse Marked
Læs også
Person stukket med kniv på Døllefjelde-Musse Marked

Sagen efterforskes som et drabsforsøg

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har en formodning om, hvem gerningsmanden er, og han opfordres til selv at henvende sig til politiet.

Lederen af lokalpolitiet har til Ritzau udtalt, at offer og gerningsmand kender hinanden. Han kan ikke sige, om hændelsen er rocker- eller banderelateret.

Politiet efterforsker sagen som drabsforsøg og søger mulige vidner til hændelsen.

- Vidner, der kan have set hændelsen eller har informationer om gerningsmanden, bedes kontakte politiet på telefon 114, skriver de.

Politiet har lige nu ikke yderligere oplysninger. 

Bestyrelse: - Vi er kede af det

Lørdag morgen har TV2 ØST været i kontakt med Døllefjelde-Musse Marked, som fortæller, at de er kede af hændelsen.

- Men det er selvfølgelig trygt og sikkert at færdes på Døllefjelde-Musse Marked, og vores beredskab løste opgaven til fulde, siger Per Hansen til TV2 ØST.

Markedet oplyste fredag aften på sin facebookside, at det havde været ramt af et muligt knivstikkeri på en af dets parkeringsarealer. Der var samtidig en opfordring til eventuelle vidner om at kontakte politiet.

- Hændelsen har fundet sted uden for markedspladsen, hvorfor det gudskelov ikke har påvirket vores gæster.

- Vi fortsætter aftenens musikalske underholdning og beklager gener for de af vore gæster, som i en periode ikke kunne komme til deres bil, lyder det blandt andet i opslaget.

Døllefjelde-Musse Marked foregår torsdag til søndag.