Person stukket med kniv på Døllefjelde-Musse Marked

Vidner til knivstikkeriet opfordres til at kontakte politiet.

En mand er fredag aften blevet stukket med kniv på Døllefjelde Musse Marked, der foregår denne weekend i Nysted på Lolland. Det fortæller vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Manden er blevet bragt til hospitalet, men vagtchefen kender ikke hans tilstand.

- Vi arbejder stadig på stedet og forsøger at finde hoved, hale og årsager, siger vagtchefen.

Der er ikke nogen anholdt i sagen.

Ifølge Døllefjelde-Musse Marked foregik knivstikkeriet på deres parkeringsarealer. Det skriver bestyrelsen natten til lørdag i en pressemeddelelse. 

- Hændelsen har fundet sted uden for markedspladsen, hvorfor det gudskelov ikke har påvirket vores gæster, skriver de i pressemeddelelsen. 

32-årig mand fløjet til Rigshospitalet

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har været mødt talstærkt op for at efterforske sagen, og Døllefjelde-Musse Marked opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet på 1-1-4. 

Politiet har tidligt lørdag morgen ingen yderligere kommentarer. 

Bo von Würden, der er leder af lokalpolitiet i Nykøbing, siger til Lolland-Falsters Folketidende, at man har en idé om, hvem gerningsmanden er.

Lolland-Falsters Folketidende skriver desuden, at ofret er en 32-årig mand, der blev fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet efter knivstikkeriet.

Lederen af lokalpolitiet mener, at offer og gerningsmand kender hinanden. Han kan ikke sige, om hændelsen er rocker- eller banderelateret.

Bestyrelse: - Vi er kede af hændelsen

Lørdag morgen har TV2 ØST været i kontakt med Døllefjelde-Musse Marked, som fortæller, at de er kede af hændelsen.

- Men det er selvfølgelig trygt og sikkert at færdes på Døllefjelde-Musse Marked, og vores beredskab løste opgaven til fulde, siger Per Hansen til TV2 ØST.