32-årig kvinde mistede livet - nu skal obduktion klarlægge dødsårsagen

En 31-årig mand er blevet varetægtsfængslet i en sag fra Nakskov, hvor en 32-årig kvinde mistede livet efter et voldsomt overfald.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet holder kortene tæt til kroppen i en sag fra Nakskov, hvor en 32-årig kvinde tidligt lørdag morgen døde af sine kvæstelser fra et voldsomt overfald.

quote Vi har et rimeligt overblik over, hvem vi skal tale med

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 31-årig mand er sigtet for vold med døden til følge og foreløbigt varetægtsfængslet i fire uger.

- Vi arbejder stadig videre med at klarlægge omstændighederne, derfor kan jeg ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder på sagen.

Kvinden pådrog sig fredag kvæstelser i hovedet, indre blødninger samt blå mærker og flænger på kroppen. Hun blev efterfølgende indlagt på sygehuset med sine kvæstelser, hvor politiet blev opmærksom på sagen.

Nu afventer politiet den endelige obduktionsrapport, som kan give et mere præcist billede af selve dødsårsagen.

- Vi arbejder på fuld kraft, og der venter også en obduktion, siger Søren Ravn-Nielsen og oplyser, at der kan komme nye oplysninger om sagen i løbet af den kommende uge.

Døde af sine kvæstelser på sygehuset

Kvinden afgik ved døden lørdag morgen klokken 6.30 på sygehuset. Volden skete ifølge politiet dagen forinden før klokken 13.00.

Artiklen fortsætter under billedet.

Manden nægter sig skyldig.
Manden nægter sig skyldig. Foto: Lars Dalsig - Nakskov Foto

Politiet forventer ikke at anholde og sigte flere personer i sagen, og de ventes heller ikke at efterlyse eventuelle vidner.

- Vi har et rimeligt overblik over, hvem vi skal tale med, så lige nu har vi ikke behov for at efterlyse vidner offentligt, siger Søren Ravn-Nielsen.

Retsmødet, hvor den 31-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, blev lørdag holdt for lukkede døre ved Retten i Næstved. Det skete, fordi politiet på det tidspunkt manglede at afhøre et centralt vidne.

STRAFFELOVEN § 246

Politiets teknikere undersøgte i forbindelse med overfaldet en villa i det centrale Nakskov, hvor overfaldet på kvinden angiveligt fandt sted.

Hvis den 31-årige mand ender med at blive dømt i sagen, risikerer han op til ti års fængsel. Manden nægter sig dog skyldig.