¨

32-årig kvinde mistede livet - nu skal obduktion klarlægge dødsårsagen

En 31-årig mand er blevet varetægtsfængslet i en sag fra Nakskov, hvor en 32-årig kvinde mistede livet efter et voldsomt overfald.

01:13

En 32-årig kvinde fra Nakskov døde lørdag morgen af kvæstelser fra et overfald. En 31-årig mand er sigtet for at have udsat kvinden for vold med døden til følge. Video: Lars Dalsig - Nakskov Foto

Politiet holder kortene tæt til kroppen i en sag fra Nakskov, hvor en 32-årig kvinde tidligt lørdag morgen døde af sine kvæstelser fra et voldsomt overfald.

Vi har et rimeligt overblik over, hvem vi skal tale med

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 31-årig mand er sigtet for vold med døden til følge og foreløbigt varetægtsfængslet i fire uger.

- Vi arbejder stadig videre med at klarlægge omstændighederne, derfor kan jeg ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder på sagen.

Kvinden pådrog sig fredag kvæstelser i hovedet, indre blødninger samt blå mærker og flænger på kroppen. Hun blev efterfølgende indlagt på sygehuset med sine kvæstelser, hvor politiet blev opmærksom på sagen.

Nu afventer politiet den endelige obduktionsrapport, som kan give et mere præcist billede af selve dødsårsagen.

- Vi arbejder på fuld kraft, og der venter også en obduktion, siger Søren Ravn-Nielsen og oplyser, at der kan komme nye oplysninger om sagen i løbet af den kommende uge.

Døde af sine kvæstelser på sygehuset

Kvinden afgik ved døden lørdag morgen klokken 6.30 på sygehuset. Volden skete ifølge politiet dagen forinden før klokken 13.00.

Artiklen fortsætter under billedet.

Manden nægter sig skyldig. Foto: Lars Dalsig - Nakskov Foto

Politiet forventer ikke at anholde og sigte flere personer i sagen, og de ventes heller ikke at efterlyse eventuelle vidner.

- Vi har et rimeligt overblik over, hvem vi skal tale med, så lige nu har vi ikke behov for at efterlyse vidner offentligt, siger Søren Ravn-Nielsen.

Retsmødet, hvor den 31-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, blev lørdag holdt for lukkede døre ved Retten i Næstved. Det skete, fordi politiet på det tidspunkt manglede at afhøre et centralt vidne.

STRAFFELOVEN § 246

  • Den, der udøver et legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter eller gør sig skyldig i mishandling, straffes med fængsel indtil seks år. Har et sådant legemsangreb haft betydelig skade på legeme eller helbred til følge, skal dette betragtes som en særligt skærpende omstændighed.
     
  • Har et legemsangreb omfattet af § 245 eller § 245 a, været af en så grov beskaffenhed eller haft så alvorlige skader eller døden til følge, at der foreligger særdeles skærpende omstændigheder, kan straffen stige til fængsel i ti år.

 

Kilde: Danske Love.

Se mere

Politiets teknikere undersøgte i forbindelse med overfaldet en villa i det centrale Nakskov, hvor overfaldet på kvinden angiveligt fandt sted.

Hvis den 31-årige mand ender med at blive dømt i sagen, risikerer han op til ti års fængsel. Manden nægter sig dog skyldig.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App