32-årig kvinde mister livet efter voldsomt overfald

Politiet har anholdt en 31-årig mand efter en voldsepisode i Nakskov og sigter ham for vold med døden til følge mod en 32-årig kvinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
Clock13. maj 2020, kl. 09:52
Politiet har igen løsladt den 31-årige mand, efter der er foretaget kriminaltekniske undersøgelser og den 32-årige kvinde er blevet obduceret. Dødsårsagen formodes at være alvorlig sygdom.

Politiet har anholdt en 31-årig mand fra Nakskov, der sigtes for vold med døden til følge mod en 32-årig kvinde.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Voldsepisoden skete på en adresse i det centrale Nakskov. Den sigtede bliver lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved med krav om varetægtsfængsling.

- Der forestår stadig en del undersøgelsesarbejde i sagen, og derfor kan vi ikke oplyse nærmere af hensyn til efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder på sagen.

- Og der en del, som skal håndteres i løbet af dagen, tilføjer han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet fik en henvendelse fredag formiddag og foretog derefter undersøgelser i villaen det meste af dagen.
Politiet fik en henvendelse fredag formiddag og foretog derefter undersøgelser i villaen det meste af dagen. Foto: Lars Dalsig - Nakskov Foto

Kvinden pådrog sig kvæstelser i hovedet, indre blødninger samt blå mærker og flænger på kroppen. Hun blev efter overfaldet indlagt på sygehuset med sine kvæstelser, hvor politiet blev opmærksom på sagen, fremgår det af oplysninger, som blev fremlagt i retten.

- Vi er nødt til at være meget sparsomme med detaljerne lige nu, så jeg kan ikke sige mere, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen.

Kvinden afgik ved døden lørdag morgen klokken 6.30 på sygehuset. Volden skete ifølge politiet dagen forinden før klokken 13.00.

Risikerer op til ti års fængsel

Baggrunden for selve anholdelsen sker efter en episode, som ifølge politiet fandt sted fredag formiddag i en villa i det centrale Nakskov. Manden blev anholdt samme dag.

- Vi har undersøgt en villa, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Der kommer en henvendelse i går formiddags, og så har vi foretaget undersøgelser i løbet af dagen, tilføjer han.

Straffeloven § 246

Søren Ravn-Nielsen forventer, at politiets teknikere vil foretage flere undersøgelser på stedet. Han regner til gengæld ikke med flere anholdelser i sagen.

Den 31-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Næstved. Det skete, fordi politiet stadig mangler at afhøre et centralt vidne.

Manden er efterfølgende blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Hvis han i sidste ende ender med at blive dømt i sagen, risikerer han op til ti års fængsel. Manden nægter sig skyldig.