Bookmaker: Her er de nye borgmestre

Hvem bliver borgmester i din kommune? Bookmakerens odds tyder på flere udskiftninger. Se hele listen her.

Tema: Kommunalvalg 2017
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med under to uger til kommunalvalget er valgkampen så småt på vej ind i sin afgørende fase. Og skal man tro spilleselskabet NordicBet, så risikerer flere siddende borgmestre i regionen at blive skiftet ud.

Den tidligere fødevareminister Henrik Høegh (V) er ifølge spilselskabet kneben favorit til at overtage borgmesterposten fra Holger Schou Rasmussen (S) i Lolland Kommune. Formår Høegh at overtage posten forrentes indskuddet 1,90 gange igen, mens et genvalg af Rasmussen står i odds 2,00.

Hos nabokommunen skal borgmesterkæden ifølge NordicBet også skifte ejermand. Dansk Folkepartis René Christensen står til at erobre partiets første borgmesterpost i Guldborgsund Kommune til odds 1,55. Til sammenligning står den siddende borgmester John Brædder (Guldborgsundlisten) til odds 2,60.

Udråbt som favorit i oktober

René Christensen blev allerede i slutningen af oktober udpeget af Danske som favorit til borgmesterposten i Guldborgsund Kommune.

Herunder kan du se de mange odds på borgmesterkandidaterne fra vores område. NordicBet har ikke odds på alle kommuner i vores område, derfor optræder Sorø, Næstved, Stevns og Odsherred kommuner ikke på listen.

Her er oddsene