Kvinde opereres - faldt fra 16 meter høj klatrebane

Politiet undersøger fortsat en ulykke lørdag, hvor en kvinde faldt fra en 16 meter høj platform ved Kragerup Gods.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.
Rettelse
TV2 ØST oplyste søndag, at platformen er otte meter høj. Ifølge Kragerup Gods er platformen, man springer fra, dog i 16 meters højde.

Lørdag faldt den 28-årige Marie-Louise Frederiksen ned fra en 16 meter høj platform ved klatrebanen Kragerup Go High på Vestsjælland. Mandag er politiet stadig i gang med deres efterforskning af sagen. 

- Der har været en patrulje derude, og de har kigget på udstyret og snakket med personalet, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

quote Vi mangler hendes oplevelse af historien, før vi kan danne os et helhedsbillede

Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver, Midt- og Vestsjællands Politi

Det er altså stadig uvist, hvordan ulykken opstod. Selv mener klatrebanens personale ikke, at der har været tale om slitage på udstyr. Det fortalte de til TV2 ØST søndag. Nu afventer politiet en afhøring af kvinden.

- Vi har ikke haft lejlighed til at tale med kvinden selv. Vi mangler hendes oplevelse af historien, før vi kan danne os et helhedsbillede, siger Martin Bjerregaard til TV2 ØST.

Læs også
Marie-Louise faldt ned fra 16 meter høj klatrebane: - Det må bare ikke kunne ske
Læs også
Marie-Louise faldt ned fra 16 meter høj klatrebane: - Det må bare ikke kunne ske

Ulykken skete på Go High Extreme, som er en 16 meter høj platform, man kravler op på ad en rebstige. Herfra er man i frit fald de første tre meter, hvorefter man gribes af den snor, man er hægtet fast til. 

Kragerup Gods oplyser på hjemmesiden, at man fra "Go High Extreme" springer fra 16 meters højde.
Kragerup Gods oplyser på hjemmesiden, at man fra "Go High Extreme" springer fra 16 meters højde. Foto: Kragerup.dk

Alvorlige skader

I øjeblikket er kvinden ikke i en tilstand, hvor hun er klar til at blive afhørt af politiet. Kvindens far, Kim Frederiksen, fortæller mandag til TV2 ØST, at hans i forvejen hårdt kvæstede datter ser ud til at have fået værre skader, end man først antog. Hun er i øjeblikket ved at blive opereret på Odense Universitetshospital (OUH), hvor man er eksperter i komplicerede brud.

Se video fra Go High Extreme her:

På Kragerup Gods fortalte hotelchef Dennis Dahl søndag, at de er meget påvirkede af ulykken, men at det er første gang, at en så alvorlig ulykke er sket.

- Det rører os rigtig meget. Ikke bare personalet her i aktivitetsparken, men også vores godsejer og alt personalet her på godset, og vi ser nu på vores procedurer. Samtidig er den indtil videre blevet lukket (forlystelsen Extreme, red.), siger hotelchef på Kragerup Gods, Dennis Dahl.  

Hotelchefen understreger, at én ulykke er én ulykke for meget. Han håber at kunne tage en dialog om hændelsen med Marie-Louise Frederiksen og personalet, når alle er klar til det. 

 

Nyhedsoverblik