¨

Et ekstremt lykketræf: - Det er meget, meget sjældent, at vi ser et område være så heldige

Foto: Danske Spil

Det sker meget sjældent, at en by er så heldig som Kalundborg har været på det seneste.

På bare en måned har tre lottospillere fra Kalundborg vundet en milliongevinst.

Det er utroligt sjældent, at så mange lottomillioner skal sendes til den samme by inden for så kort tid. Og det er ikke, fordi de spiller mere lotto i Kalundborg end andre steder i landet, fortæller Danske Spil.

- Det er meget, meget sjældent, at vi ser et område være så heldige som dette her. Der bliver hverken spillet mere eller mindre i Kalundborg end andre steder, så det kan kun siges at være et ekstremt lykketræf, siger Pernille Mehl, der er administrerende direktør for Danske Lotteri Spil A/S.

Danmarkshistoriens næststørste gevinst

I begyndelsen af december vandt en mand fra Kalundborg danmarkshistoriens næststørste gevinst, da syv rigtige og to stjernetal gav hele 210 millioner kroner i Eurojackpot.

Det er meget, meget sjældent, at vi ser et område være så heldige som dette her

Pernille Mehl, administrerende direktør, Danske Lotteri Spil A/S

Få dage før jul vandt et ægtepar fra samme by 25 millioner kroner, og nu er der fem millioner kroner på vej til en spiller, der har købt sin kupon på Shell i Nordvestsjællands gyldne by.

Hos Danske Spil synes de, det er helt vildt, at folk er så heldige i Kalundborg, fortæller den administrerende direktør.

- Jeg ville da ønske, at jeg selv boede i Kalundborg, for det er åbenlyst der regnbuen ender for tiden. Altså tre gange store milliongevinster fra os inden for en måned – heriblandt den næststørste i danmarkshistorien – det er helt vildt, slutter Pernille Mehl.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App