¨

Formodet tricktyv anholdt og løsladt

04:04

Fredag eftermiddag mødte politiet talstærkt op i en andelsforening uden for Høng. Her holdt den efterhånden velkendte gravide formodede tricktyv til. Men trods en omfattende ransagning blev ingen til naboernes skuffelse varetægtsfængslet.

Fredag mødte op mod ti betjente op for at ransage et af husene i andelsforeningen Borretoften uden for Høng, for her skulle den gravide formodede tricktyv angiveligt bo. Den rumænske kvinde blev anholdt - men siden løsladt. Og det undrer flere borgere i Høng for de synes, at der er masser af beviser for den formodede tyvens færden. Foto: TV ØST

1 af 2

Det undrer naboerne i Høng, at der ikke var nok beviser til at varetægtsfængsle den formodede tricktyv.

En gravid, formodet tricktyv har været det store samtaleemne i Høng den forløbne uge. I fredags mødte politiet talstærkt op for at ransage et af husene i andelsforeningen Borretoften uden for Høng, for her skulle den formodede tricktyv angiveligt bo.

- Jeg tror, de har været ti betjente, og vi overhørte, at de kun ventede på en dommerkendelse til at gå ind. Derefter så vi biler blive slæbt væk, fortæller nabo Jonas Burmeister.

Læs også Bente Johansen fik besøg af gravid tricktyv: - Jeg gik i panik

Naboerne var mistænksomme

Det var flere af naboerne, der havde kontaktet politiet, fordi de kunne fornemme, at der foregik noget usædvanligt på den anden side af hækken.

- Vi har set nogle mistænkelig ting. Vi har soveværelse ud til deres carport, så vi har tydeligt kunnet høre dem. De er typisk kørt afsted, når det er blevet mørkt og kommet hjem i løbet af natten, fortæller nabo Jonas Burmeister.

Men selv om politiet blandt andet beslaglagde to kassevogne med en række formodede tyvkoster, fortæller de til TV ØST, at der ikke var tilstrækkeligt grundlag til at varetægtsfængsle den gravide formodede tricktyv. Hun er derfor igen på fri fod.

Læs også Gravid tricktyv spøger igen: Ville låne toilettet hos 66-årig mand

Noget svineri

Bente Johansen er en af de borgere, der fik uventet besøg af den formodede gravide tricktyv og som torsdag fortalte om episoden i TV ØST. Det var hendes beskrivelse af kvinden, der fangede naboernes opmærksomhed og fik dem til at kontakte politiet. Hun ærgrer sig derfor over, at tricktyven nu igen er på fri fod.

- Det er noget svineri, for der må være andre end mig, der har set hende. Det er med at få fat i de øvrige personer, hun har været hos, så det kan blive stoppet, siger Bente Johansen.

Politiet oplyser, at de i den kommende uge vil tage fat på sagen og de effekter, som de tog med efter fredagens ransagning. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App