Bente Johansen fik besøg af gravid tricktyv: - Jeg gik i panik

I tirsdags stod der pludselig en fremmed, gravid kvinde i Bente Johansens hjem. Den gravide kvinde er mistænkt for at stå bag flere tricktyverier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg blev rigtig forskrækket.

Sådan lyder det fra Bente Johansen. I tirsdags fik hun nemlig en ubuden gæst på besøg. For pludselig stod en fremmed, gravid kvinde i hendes hjem i Gørlev. 

- Og så reagerer jeg, fordi min lille hund begynder at gø fuldstændig afsindigt, og det gør den normalt ikke. Og så råber jeg, at hun skal ud, fortæller Bente Johansen til TV ØST.

quote Man ved jo ikke, om det er en, der er bevæbnet eller en der er harmløs

Bente Johansen, Gørlev

- Hun står med et blad og vifter, og vil gerne have at jeg skal købe bladet. Og det siger jeg nej til. Jeg siger bare "ud, ud, ud". Jeg tror, jeg gik i panik. Og så forsvandt hun. 

Kommer der flere?

Den gravide kvinde fik åbnet en skuffe, men fik ikke taget noget. Men det ændre ikke på den følelse, som Bente Johansen stod med efterfølgende.

- Man har det ikke godt. Man ved jo ikke, om det er en, der er bevæbnet eller en der er harmløs, siger hun.

- Og så tænkte jeg "kommer der flere ind?" Det var først bagefter, at den reaktion kom. 

Politiet mistænker den gravide kvinde for at stå bag flere tricktyverier hos ældre i områderne omkring Høng og Gørlev. De opfordrer derfor folk til straks at ringe til politiet, hvis man har haft besøg af kvinden.

- Eller ser man hende gå søgende rundt i området, hvor typisk ældre borgere bor, så ring også til politiet, siger kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard. 

Ring 1-1-4.