Tre mænd varetægtsfængslet efter overfald med bat

Tre mænd er blevet fremstillet i grundlovsforhør for overfald med bat på to uidentificerede personer i Ladegårdsparken i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvem, der blev overfaldet natten til lørdag den 20. maj i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk, ved politiet ikke. Til gengæld har de mistanke om, hvem nogle af gerningsmændene kunne være. 

Onsdag blev tre personer på 21, 21 og 24 år fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, efter to mænd lørdag nat blev udsat for grov vold og legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter. 

Overfaldet skete mellem klokken 00.00 og 00.12 ud for Ladegårdsparken Vest nummer 107 i Holbæk.

Har overfald på video

Efter en anmeldelse kunne politiet tirsdag formiddag anholde og sigte tre mænd fra boligområdet. Mændene er sigtet for vold og grov vold. For den enes vedkommende i gentagelsestilfælde.

- Som sigtet i en sag har man ikke pligt til at udtale sig, informerede retsformanden de tre sigtede.

Det ved de tre sigtede godt. De er tidligere dømt i sager om personfarlig kriminalitet og at dømme efter politiopbuddet onsdag ved grundlovsforhøret, tager politiet ikke let på bevogtningsopgaven.

Læs også
To mænd får livstid for drab på 18-årig i Ladegårdsparken
Læs også
To mænd får livstid for drab på 18-årig i Ladegårdsparken

Politiet har overvågningsmateriale fra selve overfaldet, som de sigtede sammen med deres forsvarere skulle se, inden retsmødet gik i gang.

- Hold da kæft mand, udbrød forsvarer Thomas Fogt, da han sammen med de sigtede så to videoer af overfaldet.

Blev trampet i hovedet

Ifølge sigtelsen er en af de forurettede blevet slået med et bat i hovedet, og efterfølgende trampet i hovedet. Den anden blev revet i håret og slået ud efter med battet.

Anklager Anne-Mette Seerup begærede dørene til retsmødet lukket på grund af efterforskningen. Dels er der uidentificerede medgerningsmænd, og der er også uidentificerede forurettede i sagen.

En fjerde person blev anholdt sammen med de tre sigtede tirsdag, men han er blevet løsladt igen.

Desuden blev der nedlagt navneforbud i sagen.

De sigtede er varetægtsfængslet frem til den 20 juni.


Nyhedsoverblik