¨

Politiet holder ekstra øje med ghettoområde efter masseslagsmål

Arkivfoto.

​Efter et slagsmål med 30-40 personer i Holbæks ghettoområde har politiet øget sit fokus på området.

Politiet har øget sit fokus på boligområdet Agervang i Holbæk, efter der tirsdag aften opstod et masseslagsmål med 30-40 personer.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi kører derude præventivt for at se, om vi kan gafle nogen, der kunne finde på at være ubehagelige, siger Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Vi har registret en masse, og det arbejder vi selvfølgelig videre med

Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

Indsatsen i boligområdet, der er på regeringens ghettoliste, fortsætter ifølge vagtchefen, indtil politiet er sikker på, at der ikke sker mere i området. 

- Vi har ikke anholdt nogen, men vi har registret en masse, og det arbejder vi selvfølgelig videre med, siger Henrik Olesen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Agervang i Holbæk. Foto: TV ØST

Politiet søger vidner 

Det var et forbipasserende vidne, der tirsdag aften alarmerede politiet om det store slagsmål i boligområdet. Politiet sendte flere patruljevogne ud til området, ingen personer blev dog anholdt. 

Læs også Politiet rykkede ud til masseslagsmål i boligområde

Men politiet måtte bruge flere timer på få styr på urolighederne i Agervang. Der var ingen slemt tilskadekomne i forbindelse med slåskampen. 

- Hvis nogen så noget i forbindelse med slagsmålet i Agervang og kan komme med signalement, observationer eller ved noget, så må de gerne kontakte politiet, siger Henrik Olesen.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App