Politiet rykkede ud til masseslagsmål i boligområde

Politiet søger vidner med oplysninger om et stort slagsmål i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag aften fik en lokal beboer sig lidt af et syn, da et kæmpeslagsmål med 30-40 personer udspillede sig i et beboelsesområde i Holbæk.

Vidnet kontaktede derefter politiet, som straks sendte flere patruljebiler til stedet.

quote De involverede personer var meget lidt meddelsomme om, hvorfor slagsmålet startede

Martin Bjerregaard, pressemedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi

Ingen blev anholdt, men politiet måtte bruge flere timer på få styr på urolighederne i Agervang i Holbæk. Der var ingen slemt tilskadekomne i forbindelse med slåskampen. 

Få informationer

Selvom der var rigeligt med personer på stedet, så var det svært at lokke informationer ud af slagsbrødrene.

- De involverede personer var meget lidt meddelsomme om, hvorfor slagsmålet startede, oplyser Martin Bjerregaard, pressemedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

De sparsomme oplysninger har fået politiet til at søge vidner, der kan hjælpe med at opklare, hvad der ledte til konflikten. 

- Vi er lidt på bar bund. Vi prøver at få neutrale vidner til at hjælpe os med at få et overblik over, hvad der er sket, siger pressemedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har gjort observationer i området inden anmeldelsen eller i forbindelse med den uorden, som fandt sted, i et forsøg på at klarlagt, om der er foregået noget strafbart, som skal efterforskes.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.