Nu åbner tilmeldingen til TV2 ØST Løbet i Holbæk

Den 7. maj afholdes TV2 ØST Løbet i Holbæk. Både kommunen, foreninger og erhvervsliv vil gøre motionsløbet til et tilløbsstykke for hele regionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Filmtorvet på havnen i Holbæk kommer til at danne rammen for TV2 ØST Løbet 2023. Her vil deltagerne samles søndag den 7. maj, inden de skal af sted på de mange ruter for både løbere og gående.

TV2 ØST Løbet bliver afholdt hvert år, og har siden starten i 2008 skiftet by hvert eller hvert andet år. Sidste år deltog omkring 1000 løbere i Nykøbing Falster, men forventningerne til årets løb er noget højere.

- Vi holdt løbet her i Holbæk tilbage i 2016, og det blev et kæmpe tilløbsstykke, fortæller Lasse Russotti, der er afdelingsleder i DGI Midt- og Vestsjælland, som arrangerer løbet sammen med TV2 ØST, Holbæk Kommune og Holbæk Løbe & Motionsklub.

- Sidste gang deltog mere end 2800 enten som løbere eller på vores gåruter. Så vi håber naturligvis, at vi kan blive lige så mange i år. Eller flere, fortsætter Lasse Russotti.

En motionsfest fuld af oplevelser

- Ruterne er ikke helt på plads endnu, fortæller Jesper Dissing fra Holbæk Løbe og Motionsklub.

- Men ambitionen er, at man kommer til at løbe både langs havnen og ind gennem centrum, og hvis man kaster sig ud i en af de længere ruter, kommer man også ud i villakvartererne og helt ud langs Holbæk Fjord. 

Netop alle de forskellige oplevelser på ruterne glæder Anette Kokholm, direktør på TV2 ØST.

- Holbæk er en perfekt ramme for et motionsløb. Man kommer forbi både vand og skov, havnemiljø og centrum inden for få kilometer.

Her kan du tilmelde dig

Alle ruterne har start og mål på Filmtorvet, som er blevet et fast mødested, når der skal holdes større udendørs arrangementer i Holbæk. Her skal være masser af liv med madboder, borde, man kan sidde ved, og festlige indslag. Og så vil TV2 ØST vise billeder og interviews på torvets storskærm, så alle kan følge med - også dem, som ikke skal løbe, men bare er kommet for at kigge. 

- Vi ønsker, at TV2 ØST Løbet ikke bare skal være en mulighed til at komme ud og røre sig, men også en anledning til at være sammen og have en sjov og hyggelig dag, fortæller Anette Kokholm, direktør på TV2 ØST.

Læs også
1.000 deltagere: TV2 ØST Løbet er i gang efter to års pause
Læs også
1.000 deltagere: TV2 ØST Løbet er i gang efter to års pause

- Holbæk har tidligere forstået at skabe de helt perfekte rammer for en rigtig motionsfest, så vi glæder os meget til at løbet vender tilbage til Holbæk.

Tilmeldingen er netop åbnet. Alle deltagere får en TV2 ØST Løbet t-shirt og medaljerne er sponsoreret af Holbæk Kommune. Man kan gå eller løbe 2, 5 eller 10 kilometer, og hvis man vil løbe rigtig langt, er der også en halvmaraton-rute.

Tilmeld dig løbet her.


Nyhedsoverblik