Tilmeld dig TV2 ØST Løbet den 2. maj

Løb eller gå - sammen med andre, men hver for sig. Det koster ikke noget at være med!

I år afholder vi igen TV2 ØST Løbet. Det bliver søndag den 2. maj, og lige som sidste år bliver det et corona-sikkert løb, hvor vi løber hver for sig. Og du skal ikke betale for at være med.

Gå ind på tilmeldingssiden og vælg din distance. Print dit eget løbsnummer. Gå eller løb hvor du vil, og når du vil på dagen - eventuelt sammen med familien eller et par venner.
Bagefter kan du taste din tid ind på tilmeldingssiden, hvis du ønsker det, og printe dit eget diplom.

Og som sagt koster det ikke noget at være med til denne fælles gå- eller løbetur, hver for sig.


TV2 ØST Løbet er mere end et løb - det er en oplevelse

TV2 ØST Løbet er et motionsløb for alle – både store og små, trænede og nybegyndere. Og vil eller kan man ikke løbe, så er der også mulighed for at gå ruterne.

TV2 ØST Løbet blev også afholdt virtuelt i 2020 på grund af corona-krisen. Næsten 1000 var tilmeldt muligheden for at løbe eller gå en distance - hver for sig, men samtidig i fællesskab med andre.

Del billeder fra din gå- eller løbetur

Nu hvor vi ikke kan være rigtigt sammen til TV2 ØST Løbet i år, så lad os i stedet mødes på Facebook. 

Tag billeder eller video fra dit løb, og del det med alle de andre deltagere og med dine venner og bekendte. Det gør du nemt ved at lave et opslag på løbets Facebook-side.


TV2 ØST har sammen med DGI arrangeret TV2 ØST Løbet siden 2007, og deltagerantallet har været støt sigende. Løbet skifter værtsby med jævne mellemrum og har således været forbi Næstved, Kalundborg, Holbæk, Vordingborg og Ringsted.

Næste år arrangeres løbet i Nykøbing Falster i samarbejde med DGI, Guldborgsund Kommune, Gudborgsundløberne og Guldborgsund Triathlonklub.