Nu kan vi løbe sammen igen

TV2 ØST Løbet afholdes igen som en stor løbefest. Det bliver den 1. maj 2022 i Nykøbing Falster - meld dig til allerede nu

I 2022 holder vi igen en festlig motionsdag, når vi genoptager TV2 ØST Løbet i sin vante form. De lokale løbeklubber vil diske op med dejlige ruter. Ikke mindst får du lov at passere Guldborgsund over den gamle Frederiksbro, få en tur gennem de hyggelige gader i Nykøbing bymidte og løbe eller gå langs vandet.
Og det vil være et løb fuld af oplevelser undervejs.


Det koster 175 kr. at deltage - dog kun 100 kr. for børn

Prisen for at deltage er 175 kr, og tilmelder du dig inden 25. april, kan du igen i 2022 sikre dig en af de attraktive TV2 ØST Løbs T-shirts. Du vælger din størrelse ved tilmeldingen.

Online tilmeldingen vil herefter fortsat være åben, men det vil ikke være muligt at få en T-shirt med i prisen.


Børn under 12 år koster kun 100 kroner.

Gå og løbedistancerne er 2 km, 5 km og 10 km, og så er der en halvmaraton til de trænede løbere.
Børnene kan deltage i en 2 km distance. Og så er der i år et stafetløb.


NYT: Stafetløb

Som noget nyt har vi 1 times stafetløb á 1 km pr. omgang. Saml en gruppe af familie, venner, kollegaer eller klassekammerater, og løb så mange omgange, I kan nå på 1 time. Der skal blot være min. 2 deltagere på et hold.
Holdet kan altså sammensættes helt på tværs af alder, køn og løbeforudsætninger. En løber kan løbe flere omgange i træk eller depechen kan skifte ved hver omgang. Det er helt op til jer, hvordan det skal sammesættes. 


TV2 ØST Løbet er mere end et løb - det er en oplevelse

TV2 ØST Løbet er et motionsløb for alle – både store og små, trænede og nybegyndere. Og vil eller kan man ikke løbe, så er der altså også mulighed for at gå ruterne.

Der bliver taget tid på alle deltagere, og man kan efterfølgende selv udskrive et diplom fra resultatsiden (samme sted, hvor du tilmelder dig). Alle børn under 12 år modtager en flot medalje, når de har gennemført løbet - uanset distance.

Del billeder fra din gå- eller løbetur

Del dine billeder eller video fra din tur med alle de andre deltagere og med dine venner og bekendte. Det gør du nemt ved at lave et opslag på løbets Facebook-side eller på Instagram med #tv2østløbet.

Du kan også sende billeder og video direkte til TV2 ØST, som så måske vil blive udvalgt til at indgå i tv eller på vores hjemmeside eller facebookside.
Det gør du på computer eller direkte fra mobilen på siden her: https://upload.tv2east.dk/


TV2 ØST har sammen med DGI arrangeret TV2 ØST Løbet siden 2008, og deltagerantallet har været støt sigende. Løbet skifter værtsby med jævne mellemrum og har således været forbi Næstved, Kalundborg, Holbæk, Vordingborg og Ringsted.

Næste år arrangeres løbet i Nykøbing Falster i samarbejde med DGI, Guldborgsund Kommune, Gudborgsundløberne og Guldborgsund Triathlonklub.