TV2 ØST Løbet er slut - husk at printe dit diplom

Mere end 1100 meldte sig til fællesskabet om en tur i det smukke forår i Nykøbing Falster.

Højt humør, dejligt vejr og en rigtig god stemning fyldte Nykøbing Falster den 1. maj - og der skal lyde et stort tak til alle deltagere og alle frivillige og arrangører.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du nu taste din tid ind på tilmeldingssiden og printe dit eget diplom.


TV2 ØST Løbet er mere end et løb - det er en oplevelse

TV2 ØST Løbet er et motionsløb for alle – både store og små, trænede og nybegyndere. Og vil eller kan man ikke løbe, så er der også mulighed for at gå ruterne.

I år var der lidt mere end 1100 tilmeldte til løbet i Guldborgsund Kommune.

Del billeder fra din gå- eller løbetur

Del dine billeder eller video fra din tur med alle de andre deltagere og med dine venner og bekendte. Det gør du nemt ved at lave et opslag på løbets Facebook-side eller på Instagram med #tv2østløbet.

Du kan også sende billeder og video direkte til TV2 ØST, som så måske vil blive udvalgt til at indgå i tv eller på vores hjemmeside eller facebookside.
Det gør du på computer eller direkte fra mobilen på siden her: https://upload.tv2east.dk/


TV2 ØST har sammen med DGI arrangeret TV2 ØST Løbet siden 2008, og deltagerantallet har været støt sigende. Løbet skifter værtsby med jævne mellemrum og har således været forbi Næstved, Kalundborg, Holbæk, Vordingborg og Ringsted.

Næste år arrangeres løbet i Nykøbing Falster i samarbejde med DGI, Guldborgsund Kommune, Gudborgsundløberne og Guldborgsund Triathlonklub.