Nyhedsoverblik

Lastbilchauffør overfaldet med baseballbat

Vidner søges til et overfald på en jysk lastbilchauffør ved en rasteplads på Ringstedvej i Holbæk søndag kort før klokken 18.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Lastbilchaufføren holdt parkeret på rastepladsen for at tage et hvil, da to mænd pludselig hev den 46-årige midtjyde ud af førerhuset og slog ham med et baseballbat.

Mændene var ankommet til Ringstedvej fra syd i en hvid kassebil. 

Efter overfaldet forlod de rastepladsen i samme bil og ad samme vej, som de var kommet fra. Med sig tog de et SD-kort fra bilens dashcam, men ingen andre værdier var fjernet fra bilen.

Chaufføren kom ikke noget alvorligt til, men politiet efterforsker nu sagen og forsøger at finde et motiv. Chaufføren har ikke selv mistanke til noget motiv. 

Beskrivelse af gerningsmænd:

A. 35-40 år. Mellemøstligt udseende. 165 centimeter høj, kraftig kropsbygning, sort, kort hår og med skægstubbe. Manden bar kasket og sort dunjakke. 

B. 35-40 år. Mellemøstligt udseende. 190-200 centimeter høj, almindelig kropsbygning, brun hudfarve, sort, kort hår og med fipskæg. Manden bar sort dunjakke med noget hvid farve ned langs lynlåsen samt rød/orange bukser.

Vidner, som har bemærket de to beskrevne personer eller den udenlandske varebil, bedes ringe til politiet med oplysninger i sagen på telefon 1-1-4