Hest blev mishandlet og aflivet – nu udloves dusør på 25.000 kroner

Familien, der ejede hesten Carli, som blev mishandlet og aflivet 11. september, udlover nu en dusør på 25.000 kroner i forsøget på at opklare mysteriet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Stinas hest Carli blev udsat for så voldsom en mishandling, at den efterfølgende måtte aflives.

Nu udlodder hun sammen med sin familie en dusør på 25.000 kroner til den, som kan give oplysninger, der fører til, at politiet kan anholde den eller de skyldige.

- For at holde gryden i kog, blev vi enige om, at vi simpelthen er nødt til at oppe historien lidt igen, så hun ikke bliver glemt, siger Stina Myrholm til TV2 ØST.

Hesteejer: - Jeg håber penge kan få nogen til at tale

Hesten Carli blev fundet fredag morgen den 11. september i boksen hos Holbæk Rideklub. Der var blod på væggene, og hesten trak vejret mærkeligt.

Læs også
Stinas hest aflivet efter voldsom mishandling: - Jeg er tom for ord
Læs også
Stinas hest aflivet efter voldsom mishandling: - Jeg er tom for ord

Hesten blev hurtigt tilset af en dyrlæge, som kunne konstatere, at hesten skulle aflives.

- Jeg håber, at penge kan få nogen til at tale. Jeg håber, at det kan få nogen til at sige et eller andet. Man skal ikke gå og pege på hinanden, men hvis der er én, som nogen er lidt i tvivl om, så kan vi måske få nogle flere henvendelser, siger Stine Myrholm.

- Det er for at holde gryden i kog og finde den mand, der har gjort det her.

Artiklen fortsætter under billedet.

Der blev lagt blomster og tændt lys for Carli ved rideklubben.
Der blev lagt blomster og tændt lys for Carli ved rideklubben. Foto: Line Strand - TV2 ØST

Rideklub har opsat overvågning og hyret frivillige vagter

quote For mig handler det om at kunne sætte et punktum i den her sag, men det handler også om, at få en mand væk fra gaden, som vi ikke ved, hvor vi har

Stina Myrholm, ejede hesten Carli

Holbæk Rideklub har et overvågningskamera, og på billederne kan man se, at en uidentificeret mand ankom til stedet torsdag aften omkring klokken 22.48. Han forlod stedet igen klokken 01.49 med en jakke over højre underarm og med en flaskelignende genstand i venstre hånd.

- For mig handler det om at kunne sætte et punktum i den her sag. Men det handler også om, at få en mand væk fra gaden, som vi ikke ved, hvor vi har, siger Stina Myrholm.

Læs også
Hest blev aflivet på grund af mishandling – nu offentliggør politiet overvågningsvideo
Læs også
Hest blev aflivet på grund af mishandling – nu offentliggør politiet overvågningsvideo

Midt- og Vestsjællands Politi har offentliggjort billederne i håbet om, at nogen kan genkende ham, og at det kan føre til hans anholdelse, selvom billederne er grumsede og svære at tyde.

VIDEO: Det er denne overvågningsvideo, som politiet har offentliggjort i håbet om at fange gerningsmanden.

 

- Det her er der bare ikke andre, der skal opleve. Den sidste lille måned har været et helvede. Jeg troede slet ikke, at en hest kan påvirke så meget. Men det der med, at den bare blev flået væk - havde den været syg, kunne jeg måske have sagt, at jeg gjorde mit bedste, men her kunne jeg ingenting gøre.

Efter hændelsen har Holbæk Rideklub hyret frivillige vagter, der holder øje med rideklubbens heste.

Sover stadig ikke om natten

Carlis ejer Stina Myrholm har været meget påvirket af epsioden, siden det skete.

quote Det her er der bare ikke andre, der skal opleve

Stina Myrholm, ejede hesten Carli

- Jeg sover stadigvæk ikke om natten. Jeg ligger vågen fra klokken 02.00 til klokken 05.00. Det smadrer mit liv stille og roligt siger hun.

- Jeg vil gerne komme videre, men på en anden måde har jeg ikke lyst, for jeg føler ikke, der er sat et punktum. Jeg ved godt, at jeg ikke får hesten tilbage, men på en eller anden måde har jeg behov for at slutte et kapitel.

- Sådan en mand skal ikke gå rundt.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Privatfoto

Stine Myrholm fortæller, at familien endnu ikke har læst obduktionen, men at de har fået at vide, at hesten havde skader, som den ikke selv kunne have pådraget sig.

- Det fylder meget i min hverdag. Jeg ved godt, at det for andre mennesker er en døgnflue, men at man kommer videre, fordi det ikke skete for én selv. Men den døgnflue må komme op én gang til nu - det bliver den nødt til.


Nyhedsoverblik