DSB tvunget til at aflyse tog

Et arbejdskøretøj med en teknisk fejl spærrer et spor mellem Hvalsø og Tølløse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tjek lige Rejseplanen en ekstra gang, inden du skal med toget i det nordvestsjællandske. Et arbejdskøretøj med en teknisk fejl spærrer nemlig strækningen mellem Hvalsø og Tølløse.

Det oplyser DSB.

- Vi arbejder på at få arbejdskøretøjet væk, så vi igen kan køre normalt på strækningen. Det skyldes, at et arbejdskøretøj med en teknisk fejl spærrer et spor mellem Hvalsø og Tølløse, skriver DSB.

Situationen med arbejdskøretøjet betyder, at Re 2524 mod Københavns Hovedbanegård er aflyst mellem Holbæk Station og Hvalsø Station.

Derfor opfordrer DSB i stedet passagerer på strækningen til at benytte det næste tog. Re 1524, som kører fra Holbæk, standser i dag ekstraordinært ved Vipperød, Tølløse og Hvalsø.

Ifølge DSB kører der færre tog på strækningen, ligesom der vil være længere rejsetid mellem Holbæk Station og Hvalsø Station frem til cirka klokken 11.30.

Få penge tilbage

Når du rejser med DSB, og din ankomsttid er mere end 30 minutter forsinket, kan du kan søge kompensation, hvis du er:

Forsinket mere end 30 minutter på din rejse med fjern-, regional- eller S-tog (DSB eller Arriva) i Danmark og har du rejst med billet, klippekort, rejsekort eller et Bus & Tog Årskort. 

Det er ankomsttiden på din bestemmelsesstation - altså den sidste station, du ankommer til - og ikke tidspunktet for din afrejse, der afgør, hvor meget du er forsinket.

Rejser du med DSB og en privatbane kan du også få rejsetidsgaranti, men efter andre regler.

Størrelsen på din kompensation, afhænger af, hvor meget du er blevet forsinket på din rejse.

Læs mere om rejsegaranti her.