23-årig efterlyst af politiet

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en mand, der ifølge politiet er en af flere gerningsmænd i en sag om røveri og knivstik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.
Opdateret:
Politiet har fundet den 23-årige mand, hvorfor mandens billede, navn og identifikationstegn ikke længere fremgår af artiklen.

De to unge mænd, der natten til onsdag i sidste uge blev afleveret foran sygehuset i Holbæk med alvorlige skader som følge af knivstik, er nu selv sigtede i en røverisag. 

Derudover er yderligere en person anholdt, mens politiet nu også efterlyser den ene af de i alt tre formodede gerningsmænd.

quote Han ved godt, at politiet leder efter ham

Kim Lech, politikommissær ved Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi har siden knivstikket efterforsket sagen for at klarlægge, hvad der førte til de to mænds skader, og det har ført til en ny anholdelse, oplyser politiet.

Politiet ledte med sporhunde efter mulige spor til knivstikkeriet.
Politiet ledte med sporhunde efter mulige spor til knivstikkeriet. Foto: Michael Nordborg

- Vi har identificeret den 22-årige mand, der kørte de to andre på sygehuset og efterfølgende forlod stedet. Han blev i går anholdt i Korsør. 

- Efterforskningen peger på, at han sammen med de to knivstukne kørte til Odsherred, hvor de opsøgte en 40-årig mand og udsatte ham for et voldsomt røveri, fortæller politikommissær Kim Lech.

Skadet ved modværge

Under røveriet blev den 40-årige forurettede ifølge Kim Lech alvorligt skadet, men det lykkedes ham også at sætte sig til modværge, hvormed de to mænd på henholdsvis 23 og 26 år blev skadet. 

De blev afleveret ved sygehuset om natten klokken 04.40. 

Men chaufføren, der afleverede dem ved sygehuset, forsvandt umiddelbart derefter. 

I sidste uge var et område omkring Holbæk Sygehus afspærret, efter to sårede mænd var blevet bragt til sygehuset af en på det tidspunkt ukendt chauffør.
I sidste uge var et område omkring Holbæk Sygehus afspærret, efter to sårede mænd var blevet bragt til sygehuset af en på det tidspunkt ukendt chauffør. Foto: Michael Nordborg

Efter knivstikkeriet gennemførte politiet en større søgning efter spor i Ladegårdsparken i Holbæk, da de første oplysninger tydede på, at det kunne være i det område, at overfaldet var fundet sted. 

Det har nu vist sig ikke at være tilfældet.

Den 26-årige blev torsdag morgen anholdt i Vestre Fængsel, hvortil han var overført efter sin hospitalsbehandling.

Den 26-årige mand og den 22-årige, der angiveligt agerede chauffør, fremstilles torsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk sigtet for røveri.

23-årig efterlyst med navn

Politiet oplyser, at man også har søgt efter den 23-årige, men uden held.

- Han ved godt, at politiet leder efter ham. På den baggrund efterlyser vi ham nu med navn og foto, så vi hurtigst muligt også kan få ham anholdt og fremstillet i grundlovsforhør. 

- Derfor hører vi gerne fra alle, der ved, hvor han opholder sig, siger Kim Lech.


Nyhedsoverblik