15-årig dreng fanget af politihund under flugt

En 15-årig dreng på flugt fra sit opholdssted i Jylland blev onsdag bidt overfladisk af en politihund, da han valgte at flygte fra politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 15-årig dreng var så ked af at se politiet, at han valgte at flygte, da politiet onsdag besøgte Ladegårdsparken i Holbæk i en tryghedsskabende indsats, hvor der blandt andet blev fundet hash.

Den 15-årige dreng nægtede at stoppe på politiets anråb - og derfor blev der sendt en politihund efter ham for at stoppe flugten.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

- Man skal stoppe, når politiet beder om det. Men drengen her havde åbenbart så lidt lyst til at komme tilbage til sit bosted, at det var vigtigere for ham at forsøge en flugt, oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også
Forsvarer peger på dømt hashhandler i drabssag fra Ladegårdsparken: - Det var ham, der havde motivet
Læs også
Forsvarer peger på dømt hashhandler i drabssag fra Ladegårdsparken: - Det var ham, der havde motivet

Drengen fik overfladiske sår, efter en politihund løb ham op, og blev efterfølgende tilset på den lokale skadestue. Den 15-årige blev derfor sigtet for at have flygtet fra politiet. Han blev samtidig sigtet for at have svinet politiet til i forbindelse med sin anholdelse.

Den unge mand er nu kørt tilbage til sit opholdssted i Jylland - og politiet kunne derfor fortsætte undersøgelserne i parken, hvor der blandt andet blev fundet otte gram hash og en hobbykniv.

Politiet besøgte området, fordi mange mennesker var ansamlet i grupper i området, hvilket skabte utryghed hos beboere i boligkvarteret.


Nyhedsoverblik