Ung iværksætter fra Falster fik kæmpe investering i Løvens Hule

Iværksætter Louise Holm fra Nykøbing Falster fik en investering på 1,4 millioner kroner i DR-programmet Løvens Hule.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er ikke hver dag, man får tilbudt 1,4 millioner kroner for halvdelen af sin virksomhed.

Den 32-årige iværksætter Louise Holm fra Nykøbing Falster vendte sig flere gange om for at overveje sit valg.

quote Mit hjerte sagde ja og drop det fornuftige pis med procenter

Louise Holm, stifer af virksomheden SalesStyling

Skulle hun afgive 50 procent af sin virksomhed SalesStyling til investor og koncerndirektør i Freeway Mia Wagner, som tilbød hende millionbeløbet i torsdagens udsendelse af DR-programmet Løvens Hule?

I 2016 stiftede Louise Holm virksomheden, der har specialiseret sig i at levere salgsstylinger, hvor et professionelt stylingteam indretter og fotostyler boligen, så den kan vise sig fra sin bedste side i salgsmaterialet og blive solgt hurtigere.

Den unge iværksætter fra Falster endte med at takke ja til tilbuddet.

- Jeg er så lykkelig helt ned til tæerne. Det summer rundt i kroppen på mig, og det er så vildt, siger Louise Holm.

Læs også
Boligstylisten Louise går til kamp mod lange liggetider
Læs også
Boligstylisten Louise går til kamp mod lange liggetider

Allerede inden udsendelsen havde hun udset sig Mia Wagner, der med Freeway-koncernen har stor erfaring med at videreudvikle iværksættervirksomheder.

- Jeg havde ikke forudset, at jeg skulle afgive så meget af virksomheden. Så det var vildt nervepirrende, men jeg følte, at jeg skulle sige ja. Jeg fik en følelsen i min krop, som jeg kun har fået én gang før, og det var dengang, jeg startede virksomheden. Det var ligesom, der slog et lyn ned i mig. Jeg skulle bare gøre det, jeg skulle bare sige ja.

- Mit hjerte sagde ja og drop det fornuftige pis med procenter. Den her chance kommer ikke igen, siger Louise Holm.

Indgår to store aftaler

I udsendelsen præsenterede Louise Holm løverne for en forventet omsætning i 2019 på 4,2 millioner kroner.

Den forventning endte hun med at overgå, for virksomheden kom sidste år i mål med en omsætning på 4,6 millioner kroner. Efter udsendelsen er det strømmet ind med lykønskninger.

- Det er helt vildt med alle de folk, der skriver tillykke. Det er folk, som jeg ikke har set i 100 år, og de skriver lange beskeder. De er megasøde. Jeg er helt overvældet, og jeg kan slet ikke håndtere det, siger Louise Holm.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mia Wagner og Louise Holm.
Mia Wagner og Louise Holm. Foto: Foto: Per Arnesen, DR

Selve optagelserne til udsendelsen fandt sted sidste år, og lige siden Mia Wagner købte sig ind i halvdelen af virksomheden, har de måttet holde det hemmeligt for omverdenen.

- Vi har skullet holde det helt hemmeligt, så det er virkelig været sådan noget undercover. Vi har ikke kunnet gå ud og ses offentligt, for så kunne folk regne det ud, siger Louise Holm.

Investor Mia Wagner ser store muligheder i iværksættervirksomheden fra Falster.

quote Jeg vil gerne vise, at vi ikke alle sammen er på røven i Nakskov

Louise Holm, stifer af virksomheden SalesStyling

- Louise er en dygtig sælger og forretningsudvikler, og hun har med SalesStyling på meget kort tid skabt en virksomhed med et stærkt koncept og en meget flot bundlinje, udtaler Mia Wagner i en pressemeddelelse og oplyser, at hun ønsker at gøre virksomheden kæmpestor.

Louise Holm har sammen med Mia Wagner allerede åbnet et lager i Viborg, ansat flere boligstylister og opsat flere møder med potentielle samarbejdspartnere.

- Vi har også indgået to kæmpeaftaler med to virksomheder inden for mæglerbranchen, siger Louise Holm, der endnu ikke kan sætte navn på virksomhederne.

Vil nedbryde fordomme om Falster

Louise Holm håber samtidig, at hendes historie om iværksættervirksomhed fra Nykøbing Falster, kan nedbryde nogle af de fordomme, som klæder sig til området.

Hun oplever nemlig, at der er mange, som ikke kender Falster særlig godt. Derfor vil hun sætte området på landkortet og bryde den barriere og fordomme, der kan være om egnen.

- Efter udsendelsen På Røven i Nakskov blev vist, så tror alle bare, at det er sådan hernede. De tror også, at Lolland og Falster er et sted. Men det er ikke noget hul hernede, vi har det faktisk ret godt og stort set alt, hvad vi skal bruge, siger Louise Holm.

Læs også
Conny fik hjælp af boligstylist: - Jeg tænkte åh nej
Læs også
Conny fik hjælp af boligstylist: - Jeg tænkte åh nej

- Der er heller ikke særlig langt til København, og vi kører glædeligt derind til et kaffemøde på halvanden time. Hvis folk skal den anden vej, så er det næsten som om, at de skal rejse til Månen. Men man kan faktisk godt drive en virksomhed på Falster, og man behøver ikke noget stort domicil inde på Islands Brygge for at drive en virksomhed. Jeg vil gerne vise, at vi ikke alle sammen er på røven i Nakskov, tilføjer hun.

Virksomheden SalesStyling, der har mere end 20 stylister tilknyttet, vandt i 2018 Lolland-Falsters Iværksætterpris, som blev uddelt af Business Lolland-Falster.

VIDEO: Se indslaget fra 2016, hvor TV2 ØST besøgte boligstylisten Louise Holm.

Nyhedsoverblik