¨

Coronasmitte udsætter ligakamp mellem Randers og Nykøbing

Onsdagens kamp mellem Randers HK og Nykøbing Falster Håndbold er udsat, da en spiller er coronasmittet.

Nykøbing Falster Håndbold skal alligevel ikke møde Randers HK onsdag. Billedet her er fra et tidligere opgør mellem klubberne. Foto: Lars Rasborg/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

Kampen mellem Randers HK og Nykøbing Falster Håndbold (NFH), der skulle spilles på onsdag i kvindernes håndboldliga, er udsat, da en spiller fra Randers er blevet testet positiv for coronasmitte.

Det oplyser Randers HK i en pressemeddelelse.

- En af vores spillere oplevede efter træning i fredags symptomer. Her til morgen fik hun desværre et positivt svar.

- Hele truppen og den sportslige sektor er med det samme gået i isolation og vil være det, indtil alle er testet igen, og resultatet foreligger, lyder det i pressemeddelelsen.

Randers HK-spilleren Sabine Pedersen er testet positiv for Covid-19. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nykøbing har haft samme problem

Den kronjyske klub udtrykker taknemmelighed over for Dansk Håndbold Forbund og Nykøbing Falster Håndbold for at vise forståelse for situationen.

Nykøbing Falster Håndbold har selv befundet sig i samme situation. For knap tre uger siden afleverede den hollandske stregspiller Nikita van der Vliet en positiv coronatest, hvorfor hele truppen og staben blev sendt i selvisolation.

Det betød, at en udekamp mod Holstebro Håndbold blev udsat til 11. oktober. Den blev altså spillet søndag og sluttede 26-26.

På trods af coronaudsættelser er alle 14 hold i Bambusa Kvindeligaen lige nu noteret for syv kampe.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App