¨

23-årig får fængselsstraf: Slog gangbesværet dame med gangstativ

Den 23-årige mand bad om betænkningstid, da dommen faldt. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Den 23-årige mand, der i marts brød ind hos en ældre dame, slog hende med hendes gangstativ og senere overfaldt to betjente, har nu fået fængselstraf.

Den 4. marts kravlede en 23-årig mand ind ad et vindue hos en 61-årig, gangbesværet dame, og truede hende for at få penge.

Han slog damen i hovedet med hendes gangstativ, hvorefter det lykkedes hende at flygte ud af sit hjem.

Nu er den 23-årig mand fra Nordfalster blevet idømt fængselstraf på to år og seks måneder for røveri, vold, hærværk og trusler. Det skriver Folketidende. 

Læs også Mand til overfaldet dame: - Jeg ryster indvendigt

Flere anmeldelser

Klokken 22.56 den 4. marts fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi den første anmeldelse om flere tilfælde af hørværk på biler. Her havde den nu dømte 23-årige mand revet sidespejle af seks biler i Nykøbing Falster.

Og der skulle ikke gå mere end tre minutter, før politiet fik en ny anmeldelse – om den selvsamme mand.

Her var han kravlet ind til den 61-årige dame. Da politiet ankom til adressen, var den 23-årige mand stadig inde i huset. Da politiet går ind til ham, slår han den kvindelige betjent i hovedet med en knytnæve. Da en mandelig betjent vil tage over, bliver han ramt af spark og slag fra den 23-årige. 

Læs også Grådkvalt 23-årig: Jeg ved ikke, hvad der er sket

Se det tidligere indslag om den 23-årige mand:

01:39

En 23-årig mand begik hærværk mod biler. Senere samme aften bryder han ind hos ældre dame, slår hende med gangstativ og slår og sparker to betjente.

Luk video

Husker ingenting

Dagen efter, da manden var retten, var den 23-årige grådkvalt.

- Jeg har ikke noget at sige. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket, sagde han i Retten i Nykøbing Falster ifølge Ekstra Bladet.

- Jeg mangler ingen penge. At slå og overfalde og stjæle en taske fra en gammel dame, det er slet ikke mig, lød det fra den unge mand, da anklageren læste sigtelserne op under grundlovsforhøret. 

Den 23-årige nægtede sig skyldig. Han fortalte til retten, at han intet husker efter klokken 23.30 lørdag aften. Her var han til fest med otte kammerater. 

Han bad om betænkningstid, da dommen faldt. 

Læs også 23-årig mand slår ældre dame med gangstativ og overfalder to betjente

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App