YouTube-kanal for unge: TV ØST har fået en lille ny

I kanalens første video møder vi 18-årige Natalie, som kæmper for at skabe forståelse for sygdommen paranoid skizofreni.

På TV ØST har vi lanceret en helt ny YouTube-kanal - og du kan stadig nå at være med til at skabe den.

TV ØST har fået en lille ny - og det er hverken en dreng eller en pige. Vi har nemlig fået en YouTube-kanal rettet mod de unge i vores region.

Kanalen har fået navnet JONG - som betyder "ny" på hollandsk - og har til formål at afspejle, hvordan det – på godt og ondt - er at være ung i dagens Danmark. Indholdet er primært lavet af ganske almindelige unge, der har lyst til at fortælle om og give indblik i deres liv – både når det er super optur, og når det er knap så sjovt.

Med andre ord er det altså helt originale vidoeer af unge, med unge og til unge - og ikke det, du normalt finder på TV ØST.

FIND KANALEN HER

Vil du være med?

Bag projektet står Simon Hovmand Stilling, der som tidligre chefredaktør på MX har haft succes med at få fat i din unge målgruppe.

Vi søger stadig efter unge, der har lyst til at være med på holdet. Så har har du også lyst til selv at dele din historie eller dine sjove billeder og videoer, så send os en besked på talent@tveast.dk eller skriv til JONG på Facebook.

Natalie kæmper for forståelse

Kanalens første video er allerede i luften. Her kan du møde 18-årige Natalie, som har en helt speciel historie. Da hun var 16 år gammel fik hun nemlig diagnosen "paranoid skizofren".

Diagnosen var et chok for Natalie, men i dag har hun lært at håndtere og forstå sygdommen. Nu kæmper hun for, at andre andre også skal forstå, hvad sygdommen går ud på.

Du kan se videoen lige her - og vi bliver virkelig glade, hvis du abonnerer på kanalen.

NATALIE%3A Da jeg fik diagnosen%2C styrtede min verden i grus

Læs også Nynnes første skoledag: Se brugernes egne billeder fra den store dag

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App