To mænd fra bandemiljøet anholdt efter skyderi i Næstved

Sådan så der ud i Næstved efter skyderiet den 20. april i år. Nu er en 22-årig mand varetægtsfængslet i sagen. Foto: Per Rasmussen

To mænd med tilknytning til bandemiljøet er blevet anholdt efter en skudepisode, der udspillede sig ved en tatovør i Næstved i april.

Den 20. april blev en 22-årig mand med tilknytning til bandemiljøet ramt af skud i benet foran tatovørforretningen Don't Fear Ink i Næstved.

En person blev efterfølgende anholdt i sagen, og nu er to mænd på henholdsvis 22 år og 29 år anholdt og sigtet for at have spillet en rolle i skudepisoden.

Vi har i forhold til sagen fra Næstved fået rigtig mange henvendelser fra vidner

Ove Groth, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi.

- Vi har i går foretaget anholdelser i forbindelse med den skudepisode, som fandt sted på Nordre Farimagsvej i Næstved i april, siger Ove Groth, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Efter den 22-årige var blevet afhørt, blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 1. august. Den 29-årige mand blev efter afhøringen løsladt.

Læs også Gerningsmand på fri fod efter bandeskyderi i Næstved

Politiet bekræfter, at de to personer desuden har tilknytning til bandemiljøjet. Ove Groth ønsker dog ikke at oplyse, hvilken bandegruppering der er tale om.

- Vi arbejder stadig med sagen, siger han.

Søger stadig vidner

Den første person, der blev anholdt i sagen, blev anholdt den 28. juni. Det skete i en større politiaktion, hvor i alt 14 personer med relation til rocker- bandemiljøet blev anholdt. Aktionen kom i kølvandet på seks drabsforsøg på Sydsjælland.

- Vi har i forhold til sagen fra Næstved fået rigtig mange henvendelser fra vidner, der har set ting og hændelser den dag, hvor episoden fandt sted.

- Derfor er vi på nuværende tidspunkt dækket nogenlunde ind (i forhold til vidneoplysninger red.), men hvis nogen ved noget, så hører vi selvfølgelig gerne fra dem

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Læs også Otte personer er varetægtsfængslet efter omfattende rockeraktion

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App