¨

Nye vidner har henvendt sig til politiet efter bandeskyderi i det centrale Næstved

Skyderiet fandt sted i det centrale Næstved foran tatovørbutikken Dont Fear Ink. Foto: Per Rasmussen

Flere vidner har henvendt sig til politiet, efter en mand med tilknytning til bandemiljøet fredag aften blev ramt af skud i det centrale Næstved.

Politiet leder stadig efter de to gerningsmænd, som fredag aften skød en mand med tilknytning til bandemiljøet i låret.

Skyderiet fandt sted i det centrale Næstved foran tatovørbutikken Dont Fear Ink.

Flere betjente rykkede ud til området, som blev afspærret i flere timer, mens politiets teknikere blandt andet undersøgte gerningsstedet nærmere og vidner blev afhørt.

Vi har modtaget input fra en række vidner, og vi modtager gerne flere

Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Søndag morgen oplyser Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST, at politiet forsætter sin efterforskning af skyderiet.

Flere vidner har desuden henvendt sig med oplysninger til politiet. Men politiinspektøren ønsker dog ikke at gå i detaljer omkring disse oplysninger.

- Der er ikke afgørende nyt. Vi har modtaget input fra en række vidner, og vi modtager gerne flere, skriver Kim Kliver til TV ØST.

Tre bandeskyderier på en uge

Næstved har tidligere været plaget af bandeskyderi mellem de to rockergrupperinger Bandidos og Satudarah. Det fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til at indføre visitationszoner i byen tilbage i oktober 2016, fordi der var en øget risiko for, at personer med tilknytning til bandemiljøet bar våben. 

Artiklen fortsætter under billederne:

Sådan så der ud i Næstved efter skyderiet fredag aften. Foto: Per Rasmussen

  Foto: Per Rasmussen

- Vi har tidligere bevist, at vi er meget bevidste omkring de muligheder, vi har. Det er min opfattelse, at man ved gårsdagens hændelse rammer den person, som man går efter, sagde Kim Kliver, der dog ikke ønsker at oplyse, hvorvidt der bliver oprettet visitationszoner i denne omgang til TV ØST lørdag. 

Mandag og onsdag fandt to bandeskyderier sted på Sydsjælland omkring Vordingborg, men politiinspektør Kim Kliver vurderer ikke, at de to skyderier har nogen forbindelse til fredagens bandeskyderi i Næstved.

Indehaver ked af hændelse

Michael Enager, der er indehaver Dont Fear Ink i Næstved, erked af episoden.

Læs også Tatovørs 22-årige søn var få meter fra bandeskyderi

- Vi ved endnu ikke præcist, hvad der er sket. Men for mig er det vigtigt at sige, at det ikke er en person tilknyttet forretningen, der er blevet ramt. Og vi frygter, at meldingen om bandetilknytning vil knytte sig til vores forretning. Vi har altså ikke noget at gøre med bander, sagde han fredag aften til TV ØST.

Manden, der blev ramt af skud fredag, blev lørdag morgen meldt uden for livsfare.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. 

03:22

Se eller gense indslaget om en mand med relationer til bandemiljøet, der er blevet skudt i benet udenfor en tatovørbutik i Næstved

Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App