Underbukserøvere anholdt - slog og skubbede ansat

To mænd ville egentlig bare snuppe nogle underbukser, men endte med at gøre sig til røvere. Foto: Google Maps

Et butikstyveri i Slagelse udviklede sig til et røveri, da tyvene skubbede og slog en medarbejder for at stikke af. To mænd er nu sigtet i sagen.

Torsdag eftermiddag udviklede et simpelt butikstyveri i centrum af Slagelse sig til et røveri.

To mænd havde stjålet undertøj fra herretøjsforretningen Din Tøjmand, da en medarbejder forsøgte at tilbageholde dem. Her blev medarbejderen skubbet og slået af mændene.

Derfor har politiet sigtet en 21-årig og 25-årig mand efter straffelovens paragraf 288, som handler om at bringe en stjålen genstand i sikkerhed.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST. 

- I forbindelse med det, de (gerningsmænd, red.) har stjålet, så er der en person, der forsøger at standse dem og holde dem tilbage. Der bliver der skubbet og slået. Så skifter sagen fra "kun" at være et tyveriforhold til pludselig at blive et røveriforhold, siger Jens Jedig Christiansen, som er politikommissær ved Lokalpolitiet i Slagelse.

Råbte og skreg

Inden optrinnet med medarbejderen havde de to mænd skabt utryghed i gadebilledet, da de råbte og skreg.

Her havde nogle vidner fulgt efter mændene, efter de havde stjålet nogle udstillede varer med undertøj. Derfor kunne politiet anholde de to mænd i Naverhaven i Slagelse klokken 16.25 og klokken 16.35.

Da den 21-årige og 25-årige sigtes for røveri, kan de risikere en fængselsstraf på op til seks år, hvis anklagemyndigheden vælger at rejse tiltale mod dem.

Der er uvist, hvordan mændene forholder sig til sigtelsen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App