Pædofilitiltalt: Jeg var venner med hans mor

En mand, der er tiltalt for flere forhold om pædofili, fortalte i dag i Retten i Nykøbing Falster, at han kendte flere af børnenes forældre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En retssag mod en pædofili-tiltalt mand åbnede op for spørgsmålet: Hvordan kunne det ske? Og det viser sig, at den 35-årige mand fra Nykøbing Falster, som er tiltalt i sagen, kendte forældrene til børnene. Han har sågar passet dem ved flere lejligheder.

Retssagen mod den 35-årige begyndte mandag ved Retten i Nykøbing Falster. Han er tiltalt for voltægt og blufærdighedskrænkelse af seks børn. Samtidig er han tiltalt for at besidde og have delt børneporno. Hvis den tiltalte bliver dømt skyldig, kræver anklageren en forvaringsdom. Den 35-årige har erkendt sig skyldig i flere af forholdene.

Specielt en af børnene, en dengang 7-årig dreng, har ifølge anklagen været udsat for langt de fleste af overgrebene. Den tiltalte blev venner med drengens mor i 2011, og ved flere lejligheder har den tiltalte hjulpet med at passe drengen. 

Efterhånden som kendskabet til hinanden udviklede sig, så skulle den tiltalte, ifølge anklageren, have berørt drengen og senere udviklede det sig til voldtægt og andre seksuelle aktiviteter - alt sammen uden morens kendskab.

Tur til Lalandia

Den 35-årige pædofilitiltalte mand erkender, at han flere gange har haft sekuselt samkvem med drengen, samt filmet ham. Han siger, at han fik drengen med på idéen om at klæde sig af ved at lade ham spille computerspil og love ture til Lalandia. 

- Det blev en form for valuta, siger han til anklageren. 

Den 7-årige dreng har været med ude og svømme, fast en gang om ugen, sammen med den 35-årige og en af hans venner, der også havde sine børn med.

Ved flere lejligheder har den 35-årige mand haft flere af drengene med i Lalandia - både alene og med andre voksne. Blandt andet den tiltaltes svømmeven har været med i Lalandia, men også den 7-årige drengs mor har været med. 

Under turene til Lalandia skulle der, ifølge anklageren, været sket blufærdighedskrænkelser mod den 7-årige dreng. Den tiltalte siger, at moren ikke kendte noget til krænkelserne.

De var i omgangskredsen

To af de andre børn, en dreng og en pige, som begge er yngre end den 7-årige, var også udsat for overgreb af den tiltalte, ifølge anklageren. De to børn er søskende til den 7-årige dreng, der var den mest berørte. Overgrebene på de to mindre børn skulle angiveligt være fundet sted, mens børnene blev passet hos den 35-årige mand.

Et af børnene skulle den tiltalte have mødt via et sexchat-forum på nettet, og derefter havde de over flere gange samleje. Denne dreng er ældre end de andre børn, og boede tilsyneladende hos en anden mand, som den tiltalte skrev med over Skype.

Den 35-årige mand siger, at efter noget tids korrospondance blev den i dag 14-årige dreng sat på et tog ned til den tiltalte.

Det ene af de to sidste børn kendte den tiltalte igennem en svømmeven, som er far til barnet.

Ved det sidste barn er det ikke afklaret, hvordan tilhørsforholdet er.


Nyhedsoverblik