Høj på kokain: Politiet anholder to mænd efter ulovligt gaderæs

Politiets skærpede indsats i byen har inden torsdagen to anholdelers ført til ikke mindre end 50 sager på færdelsområdet de sidste to uger. Foto: TV ØST

To unge mænd, der har plaget Nakskov med ulovligt gaderæs, er blevet fanget af politiet.

I Nakskov på Lolland er gaderæs med hastigheder helt op mod 150 kilometer i timen blevet hverdag for beboerne.

Onsdag fortalte TV ØST, hvordan unge kører ræs i gaderne til store gene for de lokale, der både forstyrres af larmen og frygter for ulykker.

Men nu har politiet anholdt to af de unge mænd, som har kørt gaderæs i de lollandske gader. Det oplyser Peter Haslund, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

- Vi har længe haft dem i søgelystet, siger Peter Haslund.

Testet positiv for kokain og cannabis

Den anholdte er en 19-årig mand fra Nakskov, der torsdag klokken 17.33 kom kørende ad Rødbyvej i Nakskov. Her blev han standet og fik foretaget en narkometertest. Testen viste sig positiv for kokain, og den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. 

Læs også Politiet har skærpet indsats mod gaderæs

Politiet oplyser, at den anden anholdte er en 18-årig mand fra Nakskov, som torsdag klokken 20.40 kom kørende ad Krogsbøllevej i Nakskov. Her fik den 18-årige mand foretaget en narkometertest, som viste sig positiv for cannabis. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

- Nu afventer de deres straf. I yderste konsekvens risikerer de at miste kørekortet og får konfiskeret bilen, siger Peter Haslund.

Flere anholdelser på vej

Der kan ifølge vicepolitiinspektøren komme flere anholdelser i sagen om hensynsløs kørsel i Nakskov.

- Vi holder hele tiden øje, og der kan komme flere sigtelser i sagen, fortæller Peter Haslund.

Politiets skærpede indsats i byen har inden torsdagen to anholdelers ført til ikke mindre end 50 sager på færdelsområdet de sidste to uger. 

05:51

Gense indslaget: Unge bilister der kører med alt for hurtigt, generer borgerne i Nakskov.  Ofte er det flere gange på en dag at de kører gaderæs og det foregår både inde i centrum af byen og på nogle af de villaveje, der ligger udenom.  Så nu råber borgerne vagt i gevær. Foto: TV ØST

Luk video

Læs også Unge ræser med 150 kilometer i timen gennem villakvarterer

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App