"Vi har fundet liget af en kvinde, som vi formoder er Bettina Olsen"

Politiet har fundet en kvinde død i en lejlighed på Møn. Politiet formoder, det er den 34-årige Bettina Olsen, men det kan de ikke sige med sikkerhed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag eftermiddag har politiet fundet et lig af en kvinde i en lejlighed i Keldby på Møn. 

Liget formodes at være den 34-årige Bettina Olsen, som har været forsvundet siden den 12. november. Liget blev fundet i den 34-årige kvindes lejlighed

Her fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om fundet:

Hvad kan du fortælle om fundet af liget, som I formoder er Bettina Olsen? 

- Jeg kan sige, at vi i eftermiddag har foretaget en undersøgelse på en adresse i Keldby på Møn. Der har vi fundet liget af en kvinde, som vi formoder er Bettina Olsen, men vi kan ikke endnu sige det med sikkerhed, da der ikke er en endelig identifikation, siger Søren Ravn-Nielsen. 

Hvorfor fandt de ikke liget før?

Hvad ledte jer hen på adressen?

- Det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. Men liget er fundet på den adresse derude, og nu skal vi til at undersøge omstændighederne nærmere. 

Ved I, hvad kvinden døde af? 

- Nej, det kan vi heller ikke sige noget om. Det er noget af det, der bliver undersøgt og klarlagt nærmere her i de kommende dage. 

Ifølge familien så var det en adresse, som kvinden skulle til at flytte til. Hvordan kan det være, at liget ikke er blevet fundet før? 

- Jeg kan ikke sige noget om omstændighederne omkring fundet af liget. Vi har gjort det fund i eftermiddag og nu undersøger vi omstændighederne nærmere. 

27-årig mand varetægtsfængslet

Og I har allerede en sigtet i sagen, når man formoder det er Bettina Olsen. Hvad begrunder I den mistanke med - hvilke beviser har I? 

- Det er sådan, at siden hun blev meldt savnet den 16. november, er der foretaget en lang række undersøgelser for at klarlægge omstændighederne omkring hendes forsvinden. Og det er i den forbindelse, at vi har fået en formodning om, at hun kunne være blevet dræbt, og derfor har vi anholdt den pågældende 27-årige mand, som blev fremstillet i grundlovsforhør i onsdags og er varetægtsfængslet i fire uger. 

I har også hendes bil, som I også har været ude og efterlyse. Har I fundet nogen spor i den? 

- Det kan vi heller ikke sige noget nærmere om. Også her forestår der nogle undersøgelser de kommende dage.

Hvad kommer der til at ske nu?

- Nu skal vi have klarlagt, hvad der er baggrunden for fundet derude og hvad der egentlig er sket omkring hendes forsvinden. Og så er der selvfølgelig nogle forskellige tekniske undersøgelser, som der bliver arbejdet videre med. Og så håber vi at få svar på nogle af de mange spørgsmål, som vi også har i den forbindelse.