Uheld spærrede Sydmotorvejen - nu er begge spor åbnet igen

Onsdag morgen var Sydmotorvejen lukket i timevis i nordgående retning lige syd for afkørsel 40, Udby. Cirka klokken 06.35 var begge spor farbare igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel


Opdateret:
Der er nu ryddet op efter uheldet og begge spor er igen farbare.
Clock03. feb 2021, kl. 05:40

Klokken 03.47 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Sydmotorvejen i nordgående retning lige før Udby ved afkørsel 40.

Vejen er stadig spærret onsdag morgen, og politiet opfordrer til, at man kører ad landevej fra Vordingborg frem til Udby.

Det fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Lars Denholt.

- Den trafik der er fanget mellem afkørsel 41 og 40 er ved at blive sendt den modsatte retning af motorvejen ved afkørsel 41, så de kan komme væk, siger han.

Uheldet opstod, fordi en varebil var kørt op bag i en lastbil. Det resulterede i, at føreren af varebilen kortvarigt sad fastklemt.

- Han sad fastklemt til at starte med, men blev hurtigt frigjort og er nu kørt til Køge Sygehus. Vi havde overvejelser om han skulle flyves til Riget, men undersøgelser derude viste, at det ikke var så akut. Så vi kunne nøjes med at køre ham til Køge, siger vagtchefen.

Lige nu er motorvejen stadig afspærret, fordi en bilinspektør er ude og besigtige stedet. Uheldet skabte tidligere på morgenen kø, men den er ved at være afviklet nu, da bilister ledes til landevejen i stedet.  

Politiet håber på at kunne åbne for gennemkørende trafik igen mellem klokken 06.30 og 07.00.