¨

Til internationalt stævne i kørestolsdans

Foto: TV ØST

Det lykkedes Marie Christiansen at komme med til det store stævne i kørestolsdans i Holland. Det blev dog ikke til nogen medaljer i denne omgang.

Det var en af Marie Christiansen allerstørste drømme - og her i Påsken lykkedes det så, da den multihandicappede pige fra Vordingborg nåede frem til det internationale stævne i kørestolsdans i Holland.

I flere dage kæmpede hun i den benhårde konkurrence og kom også i semifinalen, men desværre blev stævnet i denne omgang uden medaljer for Marie Christiansen.

Det lykkedes Marie Christiansen at komme med til stævnet på grund af en indsamling hos det lokale pizzeria. I første omgang havde hun og hendes familie nemlig ikke råd til at betale de høje udgifter, der er i forbindelse med at rejse til et stævne af den art. Men takket være indsamlingen, der løb op i flere tusind kroner, kunne Marie Christiansen og familie altså rejse af sted til Holland i Påsken. 

Jannie Christiansen, der er mor til Marie fortæller, at det hele har været en fantastisk oplevelse, selvom der ikke blev vundet nogen medajler. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App