Prøver noget nyt: Boksning

Deltagerne får deres livs træningsoplevelse i denne uge, hvor de kommer til boksning med en kompromisløs træner. Se med – måske er boksning også noget for dig?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Latter, højlydte støn og udråb som ”idiot” og ”kom nu” fyger igennem luften i denne uges Lev Livet. Birgitte Nymann har taget deltagerne med hen til en gammel kending i Lev Livet-regi, nemlig boksetræner i Vordingborg Bokseklub, Kent Hansen.

- Ideen er at prøve noget andet sport end ”bare” løb,” siger Birgitte, der minder om, at det er en god ide at forsøge sig med forskellige sportsgrene, hvis du vil holde motivationen på kuren.

Ingen dårlige undskyldninger!
Og i træner Kent Hansens bokseklub får deltagerne i den grad prøvet noget nyt, imens Kent konsekvent lukker af for selv den mindste dårlige undskyldning:

- Det er jo ikke skak det her, selv når man tror, man ikke kan mere, så kan man altid lige 10 procent mere, griner han og pisker deltagerne videre frem.

<p>Birgitte mener, at man får mest ud af sin træning, hvis man varierer den og ikke kun gør den samme ting igen og igen.

Du kan læse mere om Vordingborg bokseklub her.