Politiet fanger flugtbilist: Nu regner sigtelserne ned over ham

En 28-årig mand fra Sydsjælland blev i nat fanget efter en længere biljagt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det gik dramatisk til, da en politipatrulje kort før klokken 01.00 i nat ville standse en bil på Fæbyvej nær Vordingborg.

Det oplyser fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Klokken 00.55 vil en patrulje rent rutinemæssigt stoppe en bil, men føreren ønsker ikke at standse, derfor får vi en længere eftersættelse, siger vagtchef Ehm Christensen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Det går over stok og sten i Vordingborg-området, men klokken 01.13 får patruljen bragt bilen til standsning på Vinkelvej i Vordingborg, fortæller Ehm Christensen.

Stak af fra stedet

I bilen sad der to personer, og mens betjentene anholdte føreren, stak medpassageren af fra stedet. Selvom der ikke er noget signalement af passageren, forsøger politiet nu at finde frem til ham.

- Men føreren er trods alt den vigtigste, siger vagtchefen.

Var formentligt påvirket af stoffer

Der er tale om en 28-årig mand fra Præstø, som allerede er kendt af politiet. Der venter ham nu efter længere retsligt efterspil.

Ifølge politiet er manden nemlig sigtet for flere lovovertrædelser. Han kørte blandt andet uden kørekort og var i besiddelse af euforiserende stoffer, ligesom han var angiveligt var påvirkeret euforiserende stoffer under biljagten.

- Han modsatte sig også anholdelsen, så det er han også sigtet for, siger Ehm Christensen.

Ingen kom til skade ved biljagten.